Fortæl os hvad du mener

Vores mission er at styrke og forlænge det bånd, der er imellem dig og din hund eller kat. For at være sikre på vi gør det rigtigt må vi høre fra jer. Måske er det en historie, en bedømmelse af et af vores produkter eller bare noget du har lagt mærke til - men fortæl os det endelig: hvordan har Hill's ændret dit liv eller din hund eller kats?

Fortæl din historie

 

Hvad siger andre

Gør foderet virkelig en forskel, eller kan man bare købe det billigste fra nærmeste supermarked? Denne overvejelse ramte mig, da jeg blev katteejer og efter at have hørt fra flere, at det ikke betød så meget, fandt jeg mig selv med en kæmpe pose billigt foder. Noora spiste maden, og jeg tænkte ikke nærmere over, at det kunne have betydning for, at hun blev ved med at se ret tynd ud og fældede meget. I sommer fik hun problemer med sine urinveje, hvorfor jeg i samråd med dyrlægen besluttede, at udskifte Nooras foder med Hill’s Prescription Diet c/d, der skulle forebygge blærebetændelse og urinvejssten. Uden at have de helt store forhåbninger om, hvor stor en forskel det ville gøre, har jeg oplevet at få en meget sundere kat, der ikke ser tynd ud længere, har fået lækrere pels og ikke fælder nær så meget. Generelt er Noora bare blevet en gladere kat! Tak Hill’s!

- Rikke

Cara var en meget nervøs hund. Hun rystede og stressede meget ved høje lyde eksempelvis fra opvaskemaskinen. Hun turde ikke hilse på andre hunde, når hun var ude at gå tur og duede ikke til at være alene hjemme.

Jeg besluttede sig for at prøve Hill’s Science Plan Calm & Happy foder og efter en måneds tid oplevede jeg en markant ændring i Caras adfærd. Cara er blevet mere rolig. Når vaskemaskinen bipper, reagerer hun mindre og hun kan bedre hilse på de hunde, vi møder, når vi går tur. Alt i alt er hun blevet en mere rolig og tryg hund. Vi fortsætter gerne på Hill’ Science Plan Calm & Happy.

- Katerina

I juni måned overtog vi Curtis som er en super dejlig boxerdreng på knap 3 år. Han kom fra en familie, hvor tiden ikke var til ham.

Da vi overtog ham, var han temmelig undervægtig og usoigneret og havde svamp i ørerne. Vi tog ham selvfølgelig til vores dyrlæge på Frederikshavn dyrehospital for at få ham tjekket igennem og give ham den bedste start hos os. Mogens anbefalede os at fodre ham med Prescription Diet Digestive Care i/d fra Hill’s, og der gik ikke mange dage før, vi kunne se, at han begyndte at tage på og pelsen blev mere lækker og glansfuld.

Curtis havde fra starten af bidt og slikket meget i sine poter, men vi tænkte, at det bare var, fordi han havde været stresset og usoigneret i pelsen. Men da det fortsatte, fik vi det undersøgt hos dyrlægen. Han var igennem nogle forskellige forsøg med binyrebarkhormon og svaret blev desværre, at han har allergi. Det kan Hill's selvfølgelig også hjælpe med, så nu fodrer vi med Prescription Diet Food Sensitivities z/d og det skal han fortsætte på resten af hans liv.

Vi har nu en rigtig dejlig og livlig dreng der stortrives, og Hill's foder har helt sikkert en stor betydning for vores hunds trivsel.

De bedste anbefalinger fra Curtis, Ralph og Lizette.

Ophelia er en Whippet på 9 år. Lige siden Ophelia var 1 år har hun fået Advanced Fitness foder med et par T/D oveni for at holde tænderne fine. Hun har foder til at stå fremme, da appetitten varierer. Hun er mest sulten, når hun har været ude i den friske luft, eller når familiemdlemmer kommer hjem, men T/D kan altid spises. Ophelia har altid fungeret rigtig godt på Advanced Fitness, men hun burde jo have skiftet til senior foder for et par år siden. Derfor tog vi os sammen og skriftede foder til Youthful Vitality - og det har vi ikke fortrudt! Ophelia elsker sit nye foder, hendes pels er blevet mere blød og hun er blevet mere legesyg. Om aftenen, når alle pligter er fuldendt, plejer hun at ligge og slappe af indtil natfodring af hestene. Men nu kommer hun med bolden og vil leges med!

- Iben

Da sommeren nærmede sig, skulle tutterne tilbage i deres sædvanlige bikiniform 😉 De var en smule skeptiske ved tanken, men kattene og jeg bøjer os pænt ned, for de ELSKER Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management.

- Karina

Fortæl os din historie Fortæl din historie