Fortæl os hvad du mener

Vores mission er at styrke og forlænge det bånd, der er imellem dig og din hund eller kat. For at være sikre på vi gør det rigtigt må vi høre fra jer. Måske er det en historie, en bedømmelse af et af vores produkter eller bare noget du har lagt mærke til - men fortæl os det endelig: hvordan har Hill's ændret dit liv eller din hund eller kats?

Fortæl din historie

 

Hvad siger andre

Ophelia er en Whippet på 9 år. Lige siden Ophelia var 1 år har hun fået Advanced Fitness foder med et par T/D oveni for at holde tænderne fine. Hun har foder til at stå fremme, da appetitten varierer. Hun er mest sulten, når hun har været ude i den friske luft, eller når familiemdlemmer kommer hjem, men T/D kan altid spises. Ophelia har altid fungeret rigtig godt på Advanced Fitness, men hun burde jo have skiftet til senior foder for et par år siden. Derfor tog vi os sammen og skriftede foder til Youthful Vitality - og det har vi ikke fortrudt! Ophelia elsker sit nye foder, hendes pels er blevet mere blød og hun er blevet mere legesyg. Om aftenen, når alle pligter er fuldendt, plejer hun at ligge og slappe af indtil natfodring af hestene. Men nu kommer hun med bolden og vil leges med!

- Iben

Da sommeren nærmede sig, skulle tutterne tilbage i deres sædvanlige bikiniform 😉 De var en smule skeptiske ved tanken, men kattene og jeg bøjer os pænt ned, for de ELSKER Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management.

- Karina

Fortæl os din historie Fortæl din historie