Fortæl os hvad du mener

Vores mission er at styrke og forlænge det bånd, der er imellem dig og din hund eller kat. For at være sikre på vi gør det rigtigt må vi høre fra jer. Måske er det en historie, en bedømmelse af et af vores produkter eller bare noget du har lagt mærke til - men fortæl os det endelig: hvordan har Hill's ændret dit liv eller din hund eller kats?

Fortæl din historie

 

Hvad siger andre

Chuff er 19 år gammel og fodres med Hill’s Active Longevity. Hver morgen opfører som en killing og lyder som en babyelefant. Hendes pels skinner og øjnene er lyse. Hun kunne sagtens  gå  for at være en middelaldrende kat. Hunskal nok gøre opmærksom på, hvis hendes Hill’s skål er tom, og når den er ¾ tom sætter hun sig og stirrer på mig.

- Anna McKnight med katt Chuff

Hill's Prescription Diet c/d Urinary Stress kattefoder. Har været på maden omkring 5 år, da han var overvægtig og havde en urinvejsinfektion. Maden blev anbefalet af dyrlægen. Han tog straks maden til sig, men var begrænset til 50 gram om dagen, som vi splittede i 3 portioner. I løbet af 12 måneder var hans vægt faldet fra 8 kg og vi fik ham ned på en normalvægt på 5 kg, dyrlægen var meget tilfreds. Malibu, vi kalder ham Mali, er mine døtres kat.

- Becca Molineux

Fortæl os din historie Fortæl din historie