Renlighedstræning af killingen

Published by
Læse tid

 

Renlighedstræning af killingen


Katte er naturligt renlige dyr, og måske har killingen allerede lært at bruge kattebakken af sin mor. Du skal blot købe en kattebakke i plast, som er stor nok til, at killingen kan bevæge sig i den, og fylde den med tilstrækkeligt kattegrus til at dække bunden af kassen (hvis du kan bruge det samme grus som opdrætteren, vil katten sætte pris på den velkendte duft og fornemmelse). Vis killingen, hvor bakken står, og sæt den derhen, når den har spist, og hvis du ser den begynde at snuse rundt, gå ned i knæ eller generelt opføre sig, som om den er trængende!

Cat in litter box

Rigtigt og forkert mht. kattebakke

Placer kattebakken i god afstand fra kurven og madskålen og et sted, som er rimelig privat.

 

Tøm kattebakken regelmæssigt - killingen vil ikke bruge den, hvis den er snavset. Nogle desinficerende midler og blegemidler er giftige for katte, så det bedste er kun at bruge varmt vand og sæbe. Hvis du er gravid, skal du få en anden til at rense kattebakken, eller tag gummihandsker på og vask hænderne grundigt bagefter. Det minimerer risikoen for toxoplasmose, som heldigvis ses meget sjældent, men som kan give alvorlige problemer for fosteret.

 

Når killingen er gammel nok til at komme udenfor, kan du måske helt vinke farvel til kattebakken. Men vær ikke alt for hurtig til at stille den væk. Måske nægter katten at gå ud, når det er meget koldt.

Der vil altid ske uheld

Selv den klogeste killing kommer ud for "uheld" af og til. Uanset hvad du gør, må du ikke straffe killingen. Ros den, når den bruger kattebakken, og giv den måske en lille belønning, så er den snart tilbage på sporet.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Indekat med Kylling

  Hill's&#153;<span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Indoor Cat Adult til katte, der kun færdes indendørs. Fremstillet af klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen 7+ Kylling med Ris

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Youthful Vitality er udviklet med nyeste forskning til at skabe ernæring, som hjælper med at bekæmpe tegn på aldring hos voksne (7+) katte.
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Kylling

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Sensitive Stomach & Skin Adult tørfoder til katte giver en nøje afbalanceret ernæring til følsomme fordøjelsessystemer og fremmer sund hud.</p><p><br><b> Vigtige fordele</b></p><p><br></p><li>Øgede niveauer af omega-3 og -6 fedtsyrer for sund hud og pels</li><li>Unik fiberblanding, der opretholder et sundt tarmsystem</li><li>Giver næring til huden og forsyner den med naturlige olier</li><li>Fordele af klinisk dokumenterede antioxidanter</li><li>Ingen kunstige farve-, smags- eller konserveringsstoffer</li><p><br></p><p>100 % TILFREDSHEDSGARANTI* </p><p>*For kvalitet, konsistens og smag, eller dine penge tilbage.</p>
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxidanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer. <BR><BR> <UL> <LI>Støtter vedligehold af en slank muskelmasse og ideel kropsvægt. <LI>Kontrolleret mineralniveauer for at støtte sunde urinveje. <LI>Letfordøjelige ingredienser for optimal absorbering af næringsstoffer. <LI>100% garanti for kvalitet, konsistens og smag.</LI></UL>