Hvordan og hvornår skal du fodre din kattekilling?

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Hvordan og hvornår skal du fodre din kattekilling?

Det er vigtigt at fodre kattekillingen den rigtige mængde foder med de rigtige intervaller, men det kan være svært - foderkravene varierer meget fra den ene killing til den anden. Fodringsvejledningerne på dåsen eller posen med foder er kun et startsted. Det er afgørende for kattekillingens helbred, at hendes fysiske tilstand overvåges med jævne mellemrum, og at fodermængden justeres efter behov.

For at holde din kattekilling sund anbefaler Hill's, at du følger de enkle trin i denne cyklus:

  • Vej din kattekilling
  • Giv hende foder på grundlag af fodringsvejledninger og dyrlægens anbefalinger
  • Vurder din kattekillings fysiske tilstand ved hjælp af vores online program, der gør det muligt at lave et diagram over væksten. Du skal bare indtaste datoen og dit kæledyrs vægt, og ved hjælp af skyderen kan du indstille din kattekillings tilstandsscore
  • Juster den mængde, du fodrer, i overensstemmelse med din kattekillings vækst

Foderskift

Hvis du skifter kattekillingens foder til Hill's Science Plan Feline Adult Optimal Care, skal du introducere det gradvist over en 7-dages periode. Det gøres ved at blande din kattekillings tidligere foder med stigende mængder af det nye foder, indtil der kun fodres med Science Plan. Derefter vil hun helt og fuldt kunne nyde smagen af og fordelene ved den enestående ernæring, der tilbydes af Science Plan Kitten Healthy Development.

Du og din dyrlæge

Din dyrlæge er den bedste informationskilde, når det gælder din kattekillings sundhed og velvære. Bed din dyrlæge om hyppig rådgivning om kattekillingens vægt, fordi et kæledyr, der opnår og bevarer idealvægten, ikke kun får reduceret visse sundhedsrisici, men det kan også føre til et mere energisk, længere og sundere liv for din kattekilling.

 

Spørg din dyrlæge om, hvilke af disse tre fodringsmetoder der er bedst for din kattekilling:

Frit valg:

Foderet er til rådighed for kattekillingen hele tiden.

Tidsbegrænset fodring:

Foderet er til rådighed for kattekillingen i en begrænset periode.

Måltidsfodring:

En afmålt mængde foder er til rådighed for kattekillingen på bestemte tidspunkter hver dag.

Vand

Din kattekilling skal altid have adgang til frisk vand. Hvis kattekillingen ikke har adgang til vand i en længere periode, kan det skade killingens helbred.

Lækkerbiskner & godbidder

Selvom det er fristende at give killingen rester fra middagsbordet, giver det ikke din kattekilling den rigtige ernæringsmæssige balance. Prøv at spare på godbidderne, idet det ellers kan føre til vægtforøgelse eller ernæringsmæssig ubalance.

Næste skridt

Når din kat bliver voksen i 1-års alderen, ændres hendes ernæringsbehov. Hun skal skifte til et voksenfoder, der vil give hende de specifikke vitaminer og mineraler i en balance, der er passende til hendes alder. Hill's Science Plan kan give lige præcis det. Inddelingen i livsfaser er skræddersyet til at holde din kat i den bedst mulige helbredstilstand hele livet, uanset race eller livsstil. Du kan finde flere oplysninger om voksne kattes ernæringsmæssige behov ved 

 

Relaterede Artikler