Indekattes ernæringsbehov

Published by
Læse tid

Indekattens livsstil er markant anderledes end en udekats. Ofte har en indekat et lavere motionsniveau. Da, den dermed har mere tid til at udføre pelspleje, vil en indendørs kat være mere tilbøjelig til at danne hårboller.

At opfordre til indendørs motion kan hjælpe din kat med at holde sig slank og sund. En stigning i aktivitet og et fald i manglende mentale stimuli kan forebygge mange adfærdsmæssige problemer. Det handler om at skabe et positivt miljø med aktiviteter som f.eks. at børste din langhårede kat dagligt eller børste din korthårede kat ugentligt. Dette vil stimulere din kat og afhjælpe problemer med hårboller.

Det er også vigtigt at give din indekat et foder, der netop er tilpasset dens livsstil. Det kan for eksempel være et foder der afhjælper hårboller eller et foder, der hjælper den med at bevare en sund vægt.

Science Diet®
Vets' #1 Choice to Feed Their Own Pets
Hill's® Science Diet® Brand

Relaterede Artikler

 • Beløn din kat med Hill's kattegodbidder

  Tasty and delicious cat treats are a great way to connect with your cat and display your care and love for them. They can also be used as rewards for good behavior and as part of training.
 • Sådan giver du din kat en afbalanceret ernæring

  God ernæring handler om den rette balance af næringsstoffer. Lær mere om sundhedsproblemer, når du fodrer kattefoder, der har en forkert ernæringsbalance, fra dine venner hos Hills Pet Nutrition.
 • Fødevarer, der er farlige eller giftige for katte

  Det er vigtigt, at din kat får det foder der dækker dens ernæringsmæssige behov. En gang imellem kan man fristes til at give katten madrester eller specielle godbidder.
 • Fodring af din ældre kat

  Cat eating stew Det er vigtigt at give din voksne kat den rette mængde foder med de rette intervaller, men det kan også være svært.