Som det er tilfældet for mennesker, har hunde og katte brug for et afbalanceret tarmmikrobiom. Men hvad er et mikrobiom? Det er et økosystem, der findes I hunde og kattes fordøjelseskanal der findes i hunde og kattes fordøjelseskan og holder milliarder af mikroorganismer – herunder både ønskede og uønskede bakterier, der er unikke for den enkelte hund eller kat. Når du bruger ernæring til at skabe balance i mikrobiomet, kan du påvirke overgangen mellem akut eller kronisk mavetarmsygdom sygdom og sundhed.

Få hunde og kattes helbred til at blomstre ved hjælp af ET SUNDT MIKROBIOM

Så hvad er mikrobiomet, sagt helt enkelt? Tænk på en hund eller kats mikrobiom som et miniøkosystem, der ikke kun er væsentligt for at opretholde et afbalanceret og sundt fordøjelsessystem, men også er vigtigt for hunden eller kattens generelle velbefindende. Præcis som det er tilfældet med en græsplæne eller en have – hvis du gerne vil have den til at vokse eller blomstre – skal du vælge planter, der trives i det specifikke miljø.

Takket være ny indsigt i ernæringens betydning for et sundt mikrobiom i tarmen ved vi nu, at ernæring med en dynamisk blanding af fiberrige ingredienser, herunder præbiotika, både understøtter og nærer det eksisterende økosystem i tarmen – mikrobiomet.

Efter mere end 10 års forskning i mikrobiomet er Hill’s blandt branchens førende inden for ernæring, der skaber balance i mikrobiomet.

SE UD OVER DET TRADITIONELLE

Traditionelt er fordøjelsesproblemer hos hunde og katte, såsom kronisk diarré eller forstoppelse, blevet håndteret med fiberbaseret diætfoder diætfoder, probiotika og skånekost. De enkelte metoder har deres fordele og ulemper:

Fiberbaseret diætfoder

Fiberbaseret diætfoder

FORDELE:
Påvirker væskebalancen i tarmen hos hunde og katte og håndterer tegn på fordøjelseslidelser (diarré hos hunde, forstoppelse hos katte)

 

ULEMPER:

  • Kan tage længere tid, inden det virker
  • Medfører muligvis ikke alle fordøjelsesmæssige fordele
Probiotika til hunde og katte

Probiotika til hunde og katte

FORDELE:
Kan hjælpe ved akut diarré hos hunde

 

ULEMPER:

  • Adresserer måske ikke hovedårsagen
  • Fungerer ikke sammen med hundens eller kattens eksisterende mikrobiom
Hjemmelavet kylling og ris

Hjemmelavet kylling og ris

FORDELE:
Skånsomt for maven

 

ULEMPER:

  • Afbalancering af næringsstoffer
  • Problemer med tilberedning

En ny tilgang til gastrointestinal pleje MIKROBIOMET

Forskning har i længere tid vist, at hunde eller kattes tarmmikrobiom kan have stor betydning for deres fordøjelse. Men banebrydende ny videnskab sætter fokus på den afgørende rolle, som hunde og kattes tarmmikrobiom spiller – ikke kun for deres fordøjelse, men også for deres generelle velbefindende. Når tarmmikrobiomet næres og støttes, åbnes døren til nye muligheder, hvad angår en sund fordøjelse og generel sundhed.

Efter mere end 10 års analyse af mikrobiomet er Hill's – førende inden for biologisk baseret ernæring til hunde og katte – blevet en pionèr inden for studier af mikrobiomsundhed hos hunde og katte. Hill's benytter avanceret teknologi til at forstå det gastrointestinale mikrobiom. Baseret på disse informationer har Hill's fundet ud af, at hunde og kattes gastrointestinale sundhed kan påvirkes positivt af ernæring.

Ved hjælp af denne teknologi sætter Hill's et sundt mikrobiom i tarmen i første række, når det gælder mavetarmpleje, og arbejder for at fremme regelmæssig og sund afføring naturligt, samtidig med at balancen i hver enkelt hund eller kats unikke mikrobiom bevares.

KOMMER SNARTNy banebrydende innovation, der sætter et sundt mikrobiom øverst på dagsordenen inden for fordøjelsespleje

Få mere at vide

Kontakt din dyrlæge for yderligere oplysninger og vejledning om, hvad der er bedst for din hund eller kats tarmmikrobiom.