Hill's engagement
i dyrevelfærd

Hill’s holdning til dyrevelfærd

Alle hunde og katte, der fodres med Hill's Pet Nutrition, lever i kærlige, sikre, sjove og rene omgivelser. Vi bruger udelukkende de ikke-indgribende humane forskningsmetoder, der er nødvendige for at udvikle en ernæringsteknologi, som giver hunde og katte et længere, sundere liv. Vores banebrydende resultater inden for ernæring til hunde og katte er uden sidestykke i branchen, og vi har baseret vores virksomhed og ry på altid at praktisere de højeste etiske standarder.

Hver dag beviser vi, at videnskabelig teknologi af høj kvalitet og omsorgsfuld dyrepleje går hånd i hånd, når det handler om at give hunde og katte et bedre og sundere liv. Det er derfor, Hill's kun støtter [og udøver] ansvarlig, omsorgsfuld og human behandling af hunde og katte. Alle de studier, der foretages af eller støttes af Hill's – uanset om det er på Hill's Pet Nutrition Center eller eksternt i forbrugernes hjem, på veterinærskoler eller andre steder – skal være i overensstemmelse med følgende strenge Hill’s politikker for at sikre enestående dyrepleje:

  • Vi deltager ikke i studier, som bringer hundes og kattes helbred i fare. Alle studier, der støttes af Hill's, har til formål at bevare og forbedre dyrenes helbred. Der udføres ikke studier på hunde og katte, hvor der kræves eutanasi.
  • Når vi undersøger, hvordan et næringsstof absorberes, fordeles, lagres, bruges og udskilles af hundens eller kattens krop, bruger vi kun forskningsmetoder, som er det veterinære modstykke til ernæringsundersøgelser eller medicinske studier, der involverer mennesker. Hill's hverken støtter eller udfører studier, der forårsager smerter eller gør ondt på hundene eller kattene. Dette er baseret på den holdning, at det, som gør ondt på mennesker, også gør ondt på hunde og katte.
  • Vi udfører kun studier, hvis vi har sikre beviser for, at vi kan forbedre hunde og kattes helbred og velfærd. Disse studier resulterer ofte i banebrydende ernæringsmæssige fund, der forbedrer livet for millioner af hunde og katte.
  • Vi forsøger hele tiden at finde metoder, som kan reducere vores behov for dyreforsøg. Mange af de hunde og katte, der deltager i vores fodringsstudier, deltager i forsøg i hjemmet. Vores dyrlæger og ernæringseksperter er dygtige til at udvikle modeller, der simulerer dyresystemer. Til mundhygiejneforsøg har vi for eksempel udviklet brug af en “kunstig mund”, som måler effektiviteten af nye teknologier. Et andet eksempel er udviklingen og brugen af en matematisk formel, som er baseret på foderets ernæringsprofil, og som nøjagtigt forudsiger pH-værdien for katteurin uden dyreforsøg.
  • For at overbevise hunde- og katteejere om, at vores terapeutiske foder er sikkert og effektivt, støtter vi studier, der bruger hunde og katte med naturligt forekommende sygdomme eller tilstande. Vi deltager ikke i studier, hvor der bruges kirurgiske eller ikke-kirurgiske metoder til at skabe eller simulere sygdomstilstande.
  • Hill's Pet Nutrition Center og alle eksterne faciliteter, som Hill’s støtter, skal opfylde eller overgå alle branchens lovgivningsmæssige standarder for dyrepleje. For alle studier, som udføres i eksterne faciliteter, udnævner og finansierer vi “talsmænd” for hundene og kattene. De har ansvaret for at sørge for en omsorgsfuld pleje af den enkelte hund og kat, hvor hovedkomponenterne består i at sørge for motion og et socialt godt miljø.
  • Vi støtter og opfordrer gerne til adoption af hunde og katte, som tidligere har deltaget i studier. Vi opfordrer på det kraftigste nye hunde- og katteejere til at undersøge, hvordan man plejer en ny hund eller kat, inden man bringer den ind i sit hjem.
  • Vi offentliggør resultaterne af vores studier for at fremme viden om ernæringsmæssig sundhedspleje og for at medvirke til at forhindre unødvendige gentagelser af studier, der involverer hunde og katte.
  • Hill's bruger kun data fra dyreforsøg, som er offentligt tilgængelige (tidligere offentliggjort), eller som er blevet udført i henhold til denne globale dyrevelfærdspolitik.