Hjælp mennesker med selskabshunde

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Hunde har længe været anvendt i terapi, faktisk helt tilbage fra det 18. århundrede i England. I dag er anvendelsen blevet mere etableret, og dyr som for eksempel heste, katte, kaniner og naturligvis hunde bruges i mange situationer.

Dyreassisteret terapi er egentlig en form for fysioterapi, ofte relateret til psykosocial adfærd. Det er med andre ord en måde at anvende hunde på for at hjælpe mennesker med at blive mere socialt bevidste og hjælpe dem med at udvikle finmotoriske færdigheder.

Børnehospitaler og plejehjem er steder, hvor specialtrænede hunde ofte inddrages. Da hunde kan hjælpe mod følelser som ensomhed og depression, er de særdeles gavnlige for følsomme patienter. At have en rar hund at lege med kan være en meningsfuld aktivitet, der kan hjælpe mennesker med tendens til apati. Det er oven i købet sjovt!

Samtlige hunde, der anvendes i dyreassisteret terapi, udvælges ud fra temperament og ikke efter race. Enhver hund, der er god sammen med mennesker, kan blive en terapihund efter den rigtige træning. Hundene skal acceptere at blive aet og rørt ved på en klodset måde. I nogle tilfælde vil hunden ligge på en patients seng eller endog en kørestol. De skal derfor kunne sidde stille i situationer, der kan være ukomfortable.

Hundene skal også have et godt helbred, både fysisk og mentalt. Det er vigtigt at give alle hunde den rigtige ernæring, derfor har Hill’s et komplet udvalg af ernæring til at holde din hund sund, uanset om den er lille eller stor, gammel eller ung.

Har du en historie om dyreassisteret terapi? Så del den med os på Facebook!

Relaterede Artikler