mission for ever ven-logo

tak fordi du gør #MissionVenForLivet til en succes!

 

Der er et match til alle

Du ved, hvad man siger - der er nogen for alle! Vi er på en mission for at hjælpe hjemløse hunde og katte med at finde kærlighed, og hver april måned kan du hjælpe ved at deltage i vores årlige event #MissionVenForLivet.

I år har vi, med hjælp fra dyreelskere i hele Europa og Mellemøsten, doneret 200.000 måltider til hjemløse hunde og katte - men vi er slet ikke færdige endnu. Læs videre, og se hvordan du kan være med til at hjælpe hjemløse hunde og katte hele året rundt.

 

Vi er med på den lange bane. Vær med til at støtte hunde og katte på internater hele året rundt.

Vores arbejde slutter ikke her. Hos Hill’s mener vi, at alle hunde og katte fortjener et liv med masser af kærlighed - vores Food, Shelter & Love-program har hjulpet mere end 13 millioner hunde og katte på internater med at finde et kærligt hjem. I samarbejde med internater i hele Europa og resten af verden har vi doneret mere end 235 millioner euro i foder for at hjælpe hunde og katte med at blive klar til adoption.

Adopteringsikon

Adopter en ny bedste ven

Overvejer du at adoptere en hund eller kat? Hvor spændende! Læs vores adoptionstips nedenfor for at være sikker på, at du er klar, og få mere at vide om adoptionsprocessen.

Vores tips til adoptioner

Mand klapper en kat
plejeikon

Pleje

Er du endnu ikke helt klar til at adoptere en hund eller kat fra et dyreinternat? Hvorfor ikke overveje at tage en hund eller kat i pleje i stedet - det hjælper dyreinternater med at spare plads, samtidig med at dyrene får en chance for at socialisere.

Læs mere om pleje

Doneringsikon

Doner

Donationer er en god måde at støtte dyreinternater på. Tag et kig på vores "ønskeliste" for at se, hvilke genstande dyreinternater typisk har brug for.

Find et dyreinternat nær dig

 

  • Tæpper og håndklæder
  • Hunde- og kattemad/godbidder
  • Let brugt tyggelegetøj
  • Snore eller seler
  • Senge til hunde og katte
  • Kontorartikler
  • Håndsprit
  • Affaldsposer
  • Pengedonationer
Pige klapper en hund
plejeikon

Frivillig

En af de bedste måder at hjælpe hunde og katte i nød er ved
frivilligt arbejde på et lokalt dyreinternat. Her er et par
af de måder, hvorpå du kan bidrage:

Gå en tur med en hund

Socialisering af hunde fra dyreinternater, samtidig med at de får frisk luft og daglig motion.

Tag nogle billeder

Billeder, der viser en hund eller kats sande personlighed, kan virkelig gøre en forskel for dens chancer for at blive adopteret.

Hjælp til vasketøj

Dyreinternaterne har altid brug for rent sengetøj, lagner og håndklæder.

Bliv en del af redningsholdet for dyr

Frivillige redningsfolk arbejder for at redde hunde og katte, der er blevet fordrevet af en krise eller naturkatastrofe.

Alle dyreinternater har deres egne behov, så sørg for at ringe i forvejen for at finde ud af, hvilken hjælp de har brug for.

Find et dyreinternat nær dig

Bliv den bedste hunde- eller katte-forælder, du kan være

Få de seneste nyheder om hunde og katte tips, historier og råd direkte i din indbakke

Tilmeld dig nu

 

 

Find den rigtige mad til din nye ven

Alle hunde og katte har deres egne unikke ernæringsbehov, afhængigt af deres alder, race, størrelse, sundhedskrav og meget mere. Vi er her for at hjælpe dig med at finde et foder der kan hjælpe din hund eller kat med at leve sit bedste liv.

 

 

Vilkår og betingelser

*Vilkår og betingelser gælder. Hill’s forpligter sig til at donere et beløb svarende til maksimalt 200.000 måltider til internater i Europa. Da en stor del af hundene og kattene på danske internater allerede fodres med Hill’s, vil ét måltid i danske kroner modsvare en donation på 25 kr. til Dyreværnet (op til max. 50.000 DKK). Gælder kun i april måned 2023.

Læs mere