Få en bedre fornemmelse for hunde og kattes fordøjelseslidelser

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Rumlen i maven og mavepine er aldrig sjovt at opleve for hunde og katte. For ejerne, som skal gøre rent efter deres hund eller kats ulykker indenfor, er fordøjelsesproblemer en af de få ulemper ved at være hunde- eller katteejer.

Fordøjelseslidelser kan påvirke en hvilken som helst del af fordøjelsessystemet – fra maven og tyndtarmen til tyktarmen. Ud over de velkendte symptomer såsom diarre og opkastning kan sygdomme i hundens eller kattens fordøjelsessystem også medføre mangel på appetit, maverumlen eller -kramper, anstrengt afføring, inaktivitet, depression og vægttab.

Din hund eller kat har måske behov for at blive tilset – ikke bare for at få løst maveproblemerne på kort sigt, men ligeledes de lidelser, som kan blive vedvarende og udvikle sig til noget lige så alvorligt. Et specielt sammensat foder som Hill’sTM Prescription DietTM kan være en løsning, hvis din hund eller kat har et fordøjelsesproblem, og din dyrlæge kan anbefale det foder, der er bedst egnet til din hund eller kats tilstand.

Gå ind på vores nye webside om et sundt fordøjelsessystem hos hunde og katte for at få mere information om fordøjelseslidelser.

Relaterede Artikler