giver din
bedste ven
det bedst mulige livTAKKET VÆRE VIDENSKAB.

Hill's Brand Horizon

giver din
bedste ven
det bedst mulige livTAKKET VÆRE VIDENSKAB.

Hill's Brand Horizon

#vores-foder-til-kæledyr (ankeret er kun synligt ved kodning)

Ernæring baseret på videnskab og som er elsket af hunde og katte.

Hunde og katte, raske eller med helbredsproblemer, i alle aldre, størrelser og racer - Hill's kan hjælpe med at få ekstra energi og glæde ind i deres liv. Fordi når videnskaben er på forkant med foder, forandrer det hunde og kattes liv for altid.

Klinisk ernæring som hjælper dyrlæger med at ændre hunde og kattes liv

Hvis dit kæledyr har særlige helbredsmæssige problemer eller brug for bestemt foder, så kan du vælge Hill's Prescription Diet foder, som tilbyder klinisk dokumenteret og livsforandrende ernæring til hunde og katte.

Daglig ernæring til alle faser i et sundt hunde- eller katteliv

Hundes og kattes behov varierer alt efter race og alder. Med Hill's Science Plan-foder kan du give din hund eller kat ernæring, der understøtter i alle livsfaser.

Veterinæreksklusiv og specielt fremstillet ernæring, for at hjælpe din hund eller kat med at få det bedste ud af hver eneste dag

Alle varianter af Vet Essentials-foder tilbyder 5 specifikke fordele, som er målrettet din hunds eller kats særlige behov. Vores afbalancerede foderblandinger hjælper med at opretholde din hunds eller kats sundhed gennem alle livsfaser.

Få mest muligt ud af Hill's

hund, der går med en pose med foder i munden

Se, hvor du kan købe vores foder i nærheden af dig

hund, der går med en pose med foder i munden

Tips, værktøjer & mere i din indbakke

#hvorfor-hills (ankeret er kun synligt ved kodning)

Vi stoler på at videnskaben kan forandre liv

Videnskaben påvirker Hill's måde at arbejde på ud over næringsrigt foder - den giver os også en masse inspiration i vores bestræbelser på at gøre en reel forskel for både mennesker, hunde og katte generelt. Læs mere om, hvordan vi lever op til vores løfte om fremskridt.

dreng leger med hund på græs

Vi forandrer liv gennem foder

At vælge det rigtige foder er afgørende for din hunds eller kats sundhed og velvære. Med et team af dyrlæger, ernæringseksperter og fødevareforskere udvikler vi ernæring, der er baseret på og tilpasset til hundes og kattes behov.

Læs mere

medarbejder på dyreinternat holder en kat

Ernæring og nye hjem til alle hunde og katte i nød

Vi leverer hvert år mad til hundredvis af internater rundt om i verden for at hjælpe med at give hunde og katte på internater den nye chance, de fortjener.

Vores internat-program

hund løber i græs med legetøj i munden

Til fremtidige generationer af hunde og katte

Zero waste-produktionsanlæg, genanvendelig emballage og meget mere - vi er altid på udkig efter nye måder, hvorpå vi kan forbedre vores processer til gavn for vores planet.

Om vores bæredygtighed

Hill's Pet Nutrition-medarbejder leger med katte

Vores vigtigste smagstesteres hjem

Vi tager os af mere end 900 hunde og katte i vores globale Pet Nutrition Center (PNC). Dette giver os en bedre forståelse for hundes og kattes biologi, så vi kan optimere ingredienser og smagsvarianter i forhold til det.

Om PNC