Vælg det bedste hundefoder til din hvalp

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Det rette foder til din hvalp

Tillykke med din nye hvalp! Dette er en helt speciel tid for jer begge, og det er nu du bør overveje, hvordan du kan give din nye ven den bedste start på livet.

Præcis ligesom babyer, har hvalpe andre behov end voksne hunde.  At give din hvalp en god start på livet, er det bedste du kan gøre for at sikre dig, at den er sund og rask i de fremtidige år. 

Alle hvalpe har grundlæggende brug for det samme –den rette ernæring, tid til leg og rigeligt med kærlighed – men hvalpe har også individuelle behov. Vi plejer at tænke på de tidlige år som de ”sunde år”, hvorfor valg af foder ofte ikke spiller en stor rolle. Men på grund af faktorer som størrelse, race, alder, miljø, motion, genetik vil en ”one size fits all” tilgang ikke fungere. Utilstrækkelig fodring kan øge din hvalps risiko for overvægt, overdrevet hurtig vækst, vækst relaterede knogleproblemer, dårlig muskel- og knogleudvikling med mere.

En hvalp i voksealderen har brug for en præcis mængde af essentielle næringsstoffer for at forblive så sund som muligt. Derfor skal den have et hvalpefoder med en øget mængde energi, protein og calcium sammenlignet med voksne hunde.

Din hvalp af en stor race (som vejer mere end 25 kg som voksen) har behov for et hvalpefoder som bidrager til en korrekt knogle- og muskelvækst og den korrekte mængde energi.

Din hvalp af en lille race har en mindre mund og kan derfor have glæde af en mindre størrelse foderpiller.

Det rigtige foder er nøglen til et godt helbred hos din hund. Du bør derfor sikre dig, at din hvalp får det, den har behov for fra dag ét af.

Relaterede Artikler