Vis lidt kærlighed med vådfoder: et godt valg for hunde eller katte med helbredsproblemer

Published by
min read

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Når vores hund eller kat har et helbredsproblem, tænker de fleste af os på én ting: at sørge for, at vores hund eller kat får det bedre hurtigst muligt. Og mens klinisk foder spiller en vigtig rolle for sundheden, er spørgsmålet stadig, om det er bedst at give våd- eller tørfoder eller en blanding. Begge er afgørende kilder til den ernæring, din hund eller kat har behov for, men vådfoder har sine egne, unikke fordele. Som hjælp til at beslutte, hvad der er bedst for din hund eller kat, kan du se på de fordele, Hill's Prescription Diet vådfoder giver.

Fordele ved Prescription Diet vådfoder

  • Ekstra kærlighed. Prescription Diet vådfoder er en fantastisk måde at forkæle din hund eller kat på ved at give dem den ernæring, som de har behov for, i uimodståelige smagsvarianter, som de vil elske.
  • Sundhedsmæssige fordele Prescription Diet vådfoder har sammenlignelige sundhedsfordele med det tilsvarende tørfoder, så du kan trygt stole på, at din hund eller kat får de vigtige næringsstoffer, den har brug for at hjælpe med at løse dens helbredsproblemer.
  • Smag. Alt Hill's foder er velsmagende, men mange hunde og katte elsker dåse- eller portionsposefoder på grund af de lækre konsistenser. Hvis din hund eller kat oplever sundhedsproblemer og er sløj, er det ekstremt vigtigt at få dem til at spise.
  • Varianter. Der er et udvalg af vådfodervarianter, som kan komplementere Hill's Prescription Diet tørfodervarianter. Disse findes i mange smags-, form-, konsistens- og emballagevarianter – dåser, stews og portionsposer – så sørg for at spørge din dyrlæge om det rigtige foder til din hund eller kat.
  • Hydrering. Hydrering er utrolig vigtigt ved alle helbredsproblemer, og vådfoder er en af de nemmeste måder at øge vandindtagelsen og holde dine patienter hydrerede på.
  • Katte. Det anbefales at fodre katte med en blanding af våd- og tørfoder. De bliver nemt glade for konsistensen. Så hvis de fodres varieret fra en tidlig alder, bliver det nemmere at skifte foder, hvis deres sundhedstilstand på et tidspunkt kræver det.

Endnu flere måder at vise kærlighed med klinisk vådfoder på

Se videoen med 3 uimodståelige måder at fodre med vådfoder på

 

Kat

Hund

Køb Prescription Diet vådfoder
 
 
Kat Hund
 
 

Relaterede Artikler

Relaterede produkter