Sjove sommeraktiviteter for hunde, katte og børn!

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Dine børn holder måske en velfortjent ferie fra vuggestue, børnehave eller skole henover sommeren, men det betyder ikke, at de ikke kan lære noget i sommerferien. Når børn leger med deres kæledyr, lærer de vigtige egenskaber, som ikke kan læses op fra en bog. Undersøgelser viser, at børn opbygger en større empati og ansvarsfølelse af at tilbringe tid med dyr. Sidst men bestemt ikke mindst kan sjove sommeraktiviteter give både dine børn og din hund eller kat den fornødne motion, de har brug for.

Derfor har vi samlet vores 9 sjoveste sommerlege for børn og hund eller kat.Little girl sits under a tree reading a book about butterflies as dog sits nearby watching butterflies fly around them.

Sjove lege til hunde

  1. Lær et nyt trick: Dit husbibliotek indeholder garanteret bøger om hundetræning. Aftal med dit barn, at han eller hun skal lære hunden en eller to tricks henover sommeren. På denne måde lærer din hund ikke bare et nyt trick, men dit barn lærer også, at skulle være tålmodighed og glæden ved at lykkes.
  2. Leg gemme: Hold hunden indenfor mens barnet gemmer sig udenfor I haven, luk så hunden ud og lad den lede efter sin tobenede ven.
  3. Hjemmelavet forhindringsbane: Papkasser, legetunneler og hulahopringe kan alle genbruges til en forhindringsbane som dit barn og din hund kan gennemføre sammen.
  4. Sjov med havevanderen: Både hunde og børn elsker at lege i og med vand, når det er varmt. Her er havevanderen oplagt. Hvis hunden ikke er glad for vand, vil den garanteret elske at jagte barnet rundt, mens han eller hund forcerer strålen.
  5. Højtlæsning: Hvis dit barn er ved at lære at læse, hvorfor så ikke vælge en regnvejrsdag eller to til at lave højtlæsning for hunden.

Sjove lege til katte

  1. Byg et kattefort: Byg et kreativt kattefort af gamle papkasser: Skær huller, tape dem sammen og mal evt i flotte farver. Barnet kan hjælpe katten gennem fortet ved hjælp af godbidder eller dens favorit legetøj. Hvis kasserne er store nok kan både barn og kat måske være i hulen sammen. Du bør dog være opmærksom på, at kasserne er holdbare nok, så de ikke kollapser.
  2. Lær din kat at hente ting: Katte elsker at jage forskellige ting som eksempelvis papirkugler eller låg. Børn kan lære at hente ting ved at sidde på gulvet og kaste en genstand og se, hvad der sker. Nogle katte vil måske bare selv lege med legetøjet i stedet for at komme tilbage med det, men når handlingen bliver gentaget nogle gang vil de fleste katte forstå ideen.
  3. Kattebil: Bind et stykke snor godt fast omkring en fjernstyret bil og lad katten jagte den. Særg for at bilen ikke er for hurtig og at barnet ikke kører bilen ind i katten.
  4. Fang støvkosten: Kombiner rengøringen med sjov med din kat. Det eneste dit barn skal bruge er en støvekost og en legesyg kat. Katten vil helt automatisk jagte støvekosten. Sørg dog for, at barn eller kat ikke får ramt noget, der kan gå i stykker.

Sommerferien et oplagt tidspunkt til at knytte band mellem børn og deres husdyr. Endelig er tiden der og vejret er oplagt til sjove aktiviter inde såvel som udendørs.

Forfatterbiografi

Kara Murphy

Kara Murphy

Kara Murphy er en freelance forfatter og dyreejer.

Relaterede Artikler