Når hvalpen er i løbetid

Published by
Læse tid

Dog imageHvis din hvalp ikke er steriliseret, kommer den i løbetid for første gang, når den er omkring fem-otte måneder gammel. Nogle ejere beslutter at få deres hvalp steriliseret, før det sker, fordi hundens cyklus, som varer 21 dage, kan være årsag til en stor ændring i hvalpens daglige rutine. Når den er i løbetid, er den meget tiltrækkende for hanhunde, og hvis du ikke passer på, kan du ende med et kuld uønskede hvalpe.

Tegn på, at hvalpen er i løbetid

Det første, du bemærker, er sikkert, at der kommer en lille smule blod fra hvalpens kønsdele. Det kaldes også for pletblødninger. Måske slikker den området meget, og det er et sikkert tegn på, at hvalpen er i løbetid.

Sådan klarer du situationen

Hvis du ikke ønsker, at hvalpen skal virke som en magnet på hanhunde, skal du først og fremmest holde den inde eller under opsyn under hele løbetiden. Hvis du tager hvalpen ud, skal du være meget omhyggelig med at holde den i snor og under kontrol og prøve at holde den væk fra hanhunde. Hundens hormoner kan få den til at være meget sprælsk under løbetiden, så den er måske ikke helt så velopdragen som normalt.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen Lam med Ris

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult Lamb and Rice er sammensat til at styrke fordøjelsessystemet og muskelmassen. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og letfordøjelige ingredienser som lam.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen med Oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen med Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.