Væk fra hvalpen

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Alene hjemme er ikke en valgmulighed

Du må aldrig lade hvalpen være alene hjemme i længere perioder. Ifølge Dyrenes Beskyttelse bliver mange hunde angste, larmende og destruktive og ødelægger ofte ting i hjemmet, når de er alene hjemme. Så hvis du skal på ferie eller bare på weekendtur, må du ikke lade dine planer gå forud for din hunds tarv. Der skal planlægning til.

Kenneler: Sæt din hund i en god kennel, så du kan være sikker på, at hunden får en god og pålidelig pleje og omsorg i et hundevenligt miljø med mennesker, som elsker hunde og ved, hvad de har med at gøre. Du skal bare medbringe en gyldig vaccinationsattest. Og sørg for, at de eller du har en gyldig hundeforsikring, hvis din hund skulle få brug for dyrlægehjælp, mens du er bortrejst.

Venner: Måske er du så heldig, at du har venner eller familie, som tilbyder at komme og bo i dit hjem og passe din hvalp, mens du er væk. Men sørg for, at de ved, hvad det vil sige, og at de kender hvalpen og har et godt forhold til den. Det er en ideel løsning, hvis hvalpen ikke er glad for at være væk hjemmefra

Relaterede Artikler