Væk fra hvalpen

Published by
Læse tid

Alene hjemme er ikke en valgmulighed

Du må aldrig lade hvalpen være alene hjemme i længere perioder. Ifølge Dyrenes Beskyttelse bliver mange hunde angste, larmende og destruktive og ødelægger ofte ting i hjemmet, når de er alene hjemme. Så hvis du skal på ferie eller bare på weekendtur, må du ikke lade dine planer gå forud for din hunds tarv. Der skal planlægning til.

Kenneler: Sæt din hund i en god kennel, så du kan være sikker på, at hunden får en god og pålidelig pleje og omsorg i et hundevenligt miljø med mennesker, som elsker hunde og ved, hvad de har med at gøre. Du skal bare medbringe en gyldig vaccinationsattest. Og sørg for, at de eller du har en gyldig hundeforsikring, hvis din hund skulle få brug for dyrlægehjælp, mens du er bortrejst.

Venner: Måske er du så heldig, at du har venner eller familie, som tilbyder at komme og bo i dit hjem og passe din hvalp, mens du er væk. Men sørg for, at de ved, hvad det vil sige, og at de kender hvalpen og har et godt forhold til den. Det er en ideel løsning, hvis hvalpen ikke er glad for at være væk hjemmefra

Relaterede Artikler

 • Beløn din hund hele livet – ikke kun til jul  

  Alle kan lide en lille godbid nu og da, især nu hvor julen står for døren. Selvom det er fristende at give hunden rester fra bordet, så kan hverdagskost til mennesker faktisk skade din hund.
 • Han eller hun?  

  Når du har besluttet dig til, hvilken race din hund skal være, skal du finde ud af, om det skal være en han eller en hun (tæve).
 • Introducere halsbåndet og snoren  

  180680638 Selvom der går nogle uger, før du kan gå tur med din hvalp udenfor i snor (før hvalpen er blevet vaccineret, bør du bære den for at undgå risikoen for infektion), kan du vænne den til at gå med halsbånd, efter at den har fået et par dage til at falde til i sit nye hjem.
 • Sundhedsproblemer, man ikke kan vaccinere imod  

  180680638 Selvom hvalpen er vaccineret, kan den selvfølgelig stadig få sundhedsmæssige problemer af og til.

Relaterede Produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.
 • Hill's™ VetEssentials™ Hvalp Mini Kylling

  <p>Veterinær eksklusiv. Komplet ernæring der hjælper med at imødekomme de fem vigtigste essentielle sundhedsbehov hos hvalpe fra 4 uger for optimal vækst og udvikling. Med klinisk dokumenteret indhold af DHA og antioxidanter for kognitiv udvikling og immunitet.