Væk fra hvalpen

Published by
Læse tid

Alene hjemme er ikke en valgmulighed

Du må aldrig lade hvalpen være alene hjemme i længere perioder. Ifølge Dyrenes Beskyttelse bliver mange hunde angste, larmende og destruktive og ødelægger ofte ting i hjemmet, når de er alene hjemme. Så hvis du skal på ferie eller bare på weekendtur, må du ikke lade dine planer gå forud for din hunds tarv. Der skal planlægning til.

Kenneler: Sæt din hund i en god kennel, så du kan være sikker på, at hunden får en god og pålidelig pleje og omsorg i et hundevenligt miljø med mennesker, som elsker hunde og ved, hvad de har med at gøre. Du skal bare medbringe en gyldig vaccinationsattest. Og sørg for, at de eller du har en gyldig hundeforsikring, hvis din hund skulle få brug for dyrlægehjælp, mens du er bortrejst.

Venner: Måske er du så heldig, at du har venner eller familie, som tilbyder at komme og bo i dit hjem og passe din hvalp, mens du er væk. Men sørg for, at de ved, hvad det vil sige, og at de kender hvalpen og har et godt forhold til den. Det er en ideel løsning, hvis hvalpen ikke er glad for at være væk hjemmefra

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen Lam med Ris

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153 Canine Adult Lamb and Rice er sammensat til at styrke fordøjelsessystemet og muskelmassen. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og letfordøjelige ingredienser som lam.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen med Oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen med Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.