Giv din hund lidt ekstra kærlighed med regelmæssig motion

Published by
Læse tid

Hunde er ofte energiske af natur. Derfor er motion en god måde at få brændt noget af al deres ekstra energi af. Motion udgør også en vigtig del af et sundt helbred hos hunde. Du bør dog kende din hunds begrænsninger og være opmærksom på at stoppe, når den er træt. Det er ikke altid tilfældet, at store hunde har brug for mere motion. 

Hundens alder spiller også en rolle i forhold til, hvor meget motion den har behov for for at holde sig sund. Hvalpe skal ikke have for meget motion, men trives godt med hyppige korte gåture. Du kan øge turens længde løbende. At motionere din hund handler dog ikke kun om fysisk sundhed og velvære, en hund der får tilstrækkeligt med motion vil også være gladere- både i krop og sind.

Hunde er mere afbalancerede, når de får motion. Du kan anvende gåturene til at træne hunden. Du kan eksempelvis lære den, at den ikke skal løbe efter biler og cykler, at følge simple kommandoer, når den ikke er i snor og at omgås sine omgivelser på en god måde.

En fast motionsrutine er vigtig

Afsæt tid til daglige gåture. Det kan være en god ide, at vælge et fast tidspunkt på dagen, så du er sikker på, at I kommer afsted. Nogle hund har fra naturens side meget energi og skal underholdes, hvis ikke de skal udvise negativ adfærd på grund af kedsomhed. Her kan det rigtige foder hjælpe. Hill's foder er ikke tilsat tilsætningsstoffer, som kan gøre din hund endnu mere hyperaktiv.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.
 • Hill's™ VetEssentials™ Hvalp Mini Kylling

  <p>Veterinær eksklusiv. Komplet ernæring der hjælper med at imødekomme de fem vigtigste essentielle sundhedsbehov hos hvalpe fra 4 uger for optimal vækst og udvikling. Med klinisk dokumenteret indhold af DHA og antioxidanter for kognitiv udvikling og immunitet.