Leg og Motion: Hunde

Find spændende måder at holde din hund aktiv på i disse artikler.

0 Resultater sorteret efter

Relevans

Gør motion til leg

Selvom det virker som om, at din hunds yndlingsbeskæftigelse er at sove på sofaen, har den brug for regelmæssig motion for at forblive sund – ligesom dig! Heldigvis er der mange aktiviteter, som I begge to kan nyde. Lige fra ture til hundeparker til lange cykelture om aftenen – og kombineret med et godt afbalanceret, ernæringsrigtigt hundefoder! Der er meget, du kan gøre for at hjælpe din hund til at leve et lykkeligt og sundt liv.

Vigtigheden af motion

Mangel på motion kan medføre helbredsproblemer hos din firbenede ven, såsom overvægt. Og ikke alene det. Hunde, der ikke får regelmæssig motion, kan desuden udvikle en destruktiv adfærd, såsom at gø, tygge i ting eller grave. Mange hundeejere har rent faktisk sagt, at deres hunde opfører sig bedre, når de får motion hver dag.

Hundelegetøjand og spil

Motion behøver ikke at være besværligt. Ligesom med dans, vandring eller cykling behøver du ikke et fitnesscenter for at få pulsen op. Hunde er desuden ikke interesseret i vægtløftning ... Motion kan være sjov, hvis du gør motionstiden til legetid. Kaste/-henteleg og tovtrækning er altid populært. Men hvis du synes, der skal ske noget nyt, kan du prøve at bygge en forhindringsbane eller lære hunden nogle nye tricks. Hvis I ikke kan gå udenfor på grund af vejret, så få din hund i gang med en skattejagt. Hvis du gemmer godbidder rundt omkring i huset, vil hunden snuse sig frem til dem med sin næse. Hunde kan også få motion ved at lege med legetøj. Det kan være bolde, trækkelegetøj, plyslegetøj eller legetøj fyldt med godbidder.