Sådan genbruger du dine børns gamle legetøj til legetøj til din hvalp

Published by
min read

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Dine børns kasserede legetøj og tøj de er vokset fra ophober sig i kælderen. (Du vil donere det før eller siden, ikke?) Imens har din hund konstant behov for nyt, og til tider, dyrt legetøj. Kan man genbruge gammelt tøj, til at lave sjovt legetøj til din yndlingshund?

Her er fem nemme ideer til at lave hjemmelavet hundelejetøj fra gamle børne- og babyting.

Behagelig seng

Giv din hund det perfekte sted til en eftermiddagslur ved at lave den gamle madras fra børnesengen om til en hundeseng. Den lille madras har en perfekt størrelse og er et godt alternativ til en spritny dyr hundeseng. Du kan bruge et babylagen til at dække madrassen eller lave et selv helt uden at skulle have symaskinen frem., Med ca to meter stof efter eget valg, strygejern og selvklæbende velcrobånd kan du lave en uimodståelig soveplads!

Udfordrende forhindringsbane

Brug gamle hulahopringe og en tunnel til at lave din egen agilitybane i baghaven. Hulahopringe og andre ting kan bruges som forhindringer til at hoppe over eller igennem, mens en papkasse med hul i begge ender er en naturlig tunnel. En forhindringsbane er også en fantastisk træningsmulighed. Du kan lære din hund håndsignaler og kommandoer, mens den har det sjovt og motionerer.Chihuahua puppy play game with rope toy in woman hand on a green grass

Krøllet tyggelegetøj

Forvandle en tom plastikflaske og et par af dit barns gamle sokker til et sjovt legetøj til din hvalp på under 5 minutter. Det eneste du behøver at gøre, er at tage en plastikflaske ind i en gammel sok og luk enderne med snor eller sejlgarn. Hvis sokken er tynd kan du tage flere sokker omkring flasken, for at sikre, at vandflasken er tilstrækkelig dækket. Hvis vandflasken ikke er dækket af sokken kan den gå i stykker, hvilket giver skarpe kanter, som kan skade din hund.

Slidstærkt tovtrækningsreb

Klip strimler af tøj fra to trøjer, dit barn er vokset ud af til at lave et flettet tovtrækningsreb. BarkPost har en vejledning, som du kan følge, dette tager ikke lang tid!

Ny krammebamse

Skær et af dit barns gamle tøjdyr op, tøm det for fyld og sy det sammen igen. Nu har din hund en krammebamse, som den kan bære rundt på og du behøver ikke bekymre dig om at finde fyldet i hele hjemmet. Når du vælger et tøjdyr, skal du sørge for at fravælge alt, der kan være en potentiel kvældningsfare for din hund såsom knapper eller mærker.

Mens det er sjovt og billigt at være kreativ med de gamle ting fra gemmerne, skal du altid overveje din hunds sikkerhed. Du skal være sikker på, at hvad end du genbruger, ikke kan skade din hund. For eksempel hvis en hund river et tøjdyr i stykker, kan det skabe tarmbesvær, som i sidste ende kan kræve en operation. Eller en hund som tygger på et hårdt plastiklegetøj, som en dukke, kan knuse en tand. Hvis du er bange for, at din hund har indtaget noget den ikke burde eller har skadet sig selv ved at tygge på noget den ikke burde, skal du ringe til dyrlægen med det samme. Veterinary Practice News har interviewet nogle dyrlæger, som har været nødt til at operere alt fra golfbolde til et dørhængsel ud af deres patienters maver. Lad ikke dette ske for din hund!

Ved at bruge en lille smule kreativitet og sund fornuft, kan du lave dit barns gamle legetøj til nyt yndlingslegetøj for din hund, mens du samtidig sparer penge. Sørg dog for at din hund ved hvilket legetøj der tilhører den og hvilket legetøj den skal lade være. Bare fordi dine børn har kasseret nogle tøjdyr, betyder det ikke, at der ikke er nogen, som din hund ikke må røre ved. Med tid og træning vil din hund forstå det, så vær kreativ og leg med din firbenede ven!

Contributor Bio

Kara Murphy

Kara Murphy

Kara Murphy er en freelance skribent i Erie, Pa. Hun har en goldendoodle, som hedder Maddie, og som bærer gamle tøjdyr i munden hvor end hun går hen.

Relaterede Artikler