Derfor kradser din killing

Published by
Læse tid
Start your cat with healthy scratching habits

 

Killingens kløer vokser i takt med, at den selv bliver større! For at holde kløerne korte, kradser katten. Det er en naturlig måde at afmærke territoriet på, og det er også en god måde at strække ud på. Samtidig med de synlige mærker efterlader kradsningen også en duft, som frigiver hormoner. Det hjælper med at markere kattens territorium og få den til at føle sig godt tilpas i området.

Du må ikke afholde killingen fra at kradse - det er en naturlig, sund aktivitet. Men du vil naturligvis ikke have, at dine møbler bliver ødelagte. Den bedste måde at undgå det på er at give katten et kradsetræ eller et kradsebræt. De typer, som er dækket med reb eller bark ser ud til at være de foretrukne. Stil kradsetræet i kattens yndlingsværelse og opmunter den til at bruge det ved at vise den det rent fysisk. Du kan også gnide lidt katteurt på for at gøre det tillokkende.

Killingens kløer vokser konstant, så du skal klippe dem med et par måneders mellemrum. Dyrlægen gør det gerne for dig, eller også kan han/hun anbefale den rigtige klosaks, hvis du beslutter selv at gøre det. Bed blot dyrlægen vise dig, hvordan du sikrest klipper kattens kløer.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Indekat med Kylling

  Hill's&#153;<span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Indoor Cat Adult til katte, der kun færdes indendørs. Fremstillet af klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen 7+ Kylling med Ris

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Youthful Vitality er udviklet med nyeste forskning til at skabe ernæring, som hjælper med at bekæmpe tegn på aldring hos voksne (7+) katte.
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Kylling

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Sensitive Stomach & Skin Adult tørfoder til katte giver en nøje afbalanceret ernæring til følsomme fordøjelsessystemer og fremmer sund hud.</p><p><br><b> Vigtige fordele</b></p><p><br></p><li>Øgede niveauer af omega-3 og -6 fedtsyrer for sund hud og pels</li><li>Unik fiberblanding, der opretholder et sundt tarmsystem</li><li>Giver næring til huden og forsyner den med naturlige olier</li><li>Fordele af klinisk dokumenterede antioxidanter</li><li>Ingen kunstige farve-, smags- eller konserveringsstoffer</li><p><br></p><p>100 % TILFREDSHEDSGARANTI* </p><p>*For kvalitet, konsistens og smag, eller dine penge tilbage.</p>
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxidanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer. <BR><BR> <UL> <LI>Støtter vedligehold af en slank muskelmasse og ideel kropsvægt. <LI>Kontrolleret mineralniveauer for at støtte sunde urinveje. <LI>Letfordøjelige ingredienser for optimal absorbering af næringsstoffer. <LI>100% garanti for kvalitet, konsistens og smag.</LI></UL>