Derfor kradser din killing

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Start your cat with healthy scratching habits

 

Killingens kløer vokser i takt med, at den selv bliver større! For at holde kløerne korte, kradser katten. Det er en naturlig måde at afmærke territoriet på, og det er også en god måde at strække ud på. Samtidig med de synlige mærker efterlader kradsningen også en duft, som frigiver hormoner. Det hjælper med at markere kattens territorium og få den til at føle sig godt tilpas i området.

Du må ikke afholde killingen fra at kradse - det er en naturlig, sund aktivitet. Men du vil naturligvis ikke have, at dine møbler bliver ødelagte. Den bedste måde at undgå det på er at give katten et kradsetræ eller et kradsebræt. De typer, som er dækket med reb eller bark ser ud til at være de foretrukne. Stil kradsetræet i kattens yndlingsværelse og opmunter den til at bruge det ved at vise den det rent fysisk. Du kan også gnide lidt katteurt på for at gøre det tillokkende.

Killingens kløer vokser konstant, så du skal klippe dem med et par måneders mellemrum. Dyrlægen gør det gerne for dig, eller også kan han/hun anbefale den rigtige klosaks, hvis du beslutter selv at gøre det. Bed blot dyrlægen vise dig, hvordan du sikrest klipper kattens kløer.

Relaterede Artikler