Hundegodbidder: Hvilke godbidder du skal give din hund og hvornår

Udgivet af
minutter læsetid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Billede af hund

Din kat forsøder din dig, hver eneste dag. Når den springer hen til døren for at se dig komme hjem eller stolt traver rundt med sit nyeste stykke legetøj - det kan redde en hvilken som helst dårlig dag. Det er helt naturligt, at du gerne vil gengive denne glæde.

At forkæle sin hund med godbidder er en god måde at knytte bånd til den på og vise, hvor meget man holder af den og elsker den. Godbidderne kan også gives som belønning, når den har opført sig godt og som en del af træningen.

Vi tilbyder den perfekte godbid til din perfekte hund, en godbid, der er bedre end de almindelige, tørre hundekiks. Med vores lækre godbid kan du have komplet ro i sindet, når du forkæler din hund med en af Hill's® sunde hundesnacks af høj kvalitet. Se vores mange forskellige smagsvarianter, der blander god smag med sund ernæring i en perfekt harmoni.

 
Science Diet® hundegodbidder
Prescription Diet® hundegodbidder
 • Fremstillet i USA
 • Garanti for god smag, eller pengene tilbage
 • Naturlige ingredienser
 • Uden majs
 • Uden kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler
 • 100 % garanti for en fantastisk smag
 • Udviklet til at supplere den ernæring, din hund får fra Hill's Prescription Diet® hundefoder
Tyggepinde med ægte grøntsager

Se alle Science Diet® hundegodbidder
Allergivenlige godbidder
Godbidder for et godt stofskifte

Se alle Prescription Diet® hundegodbidder


Det er vigtigt at give sin hund godbidder som en form for snack. Men husk, at godbidderne ikke må udgøre mere end 10 % af din hunds daglige ernæring og sørg for at gøre dem til en del af en sund rutine.

Hvis du foretrækker selv at lave godbidder til din hund, kan du prøve denne opskrift på hjemmelavede godbidder til hunde.

Relaterede artikler

 • Hvorfor er antioxidanter vigtige?

  Dogs running Celler er under kontinuerligt angreb fra det man kalder ‘frie radikaler’. De frie radikaler er et ‘biprodukt’ fra kroppens egen forbrænding eller et resultat af eksterne faktorer som forurening.
 • Våd- eller tørfoder til hunde: Hvad er bedst for din hund?

  Se vores guide til fordele og ulemper ved våd- og tørfoder for at finde ud af, hvad der passer bedst til din hunds behov. Besøg Hill's Pet DK for at få mere at vide om ernæring.
 • Hunde har andre ernæringsmæssige behov end mennesker

  Ifølge en undersøgelse af hjemmelavet foder til hunde og katte fremgår det, at over 90 procent af foderet var ernæringsmæssigt forkert sammensat og ikke tilstrækkeligt som foder til hunde og katte.
 • Er chokolade giftigt for hunde?

  Dogs running Kan det være sandt? Er chokolade giftigt for hunde? Svaret er ja. Graden af fare kommer dog an på typen af chokolade, størrelsen på hunden og mængden, der bliver spist.

Relaterede produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed hundefoder med kylling

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken er sammensat til optimal led- og muskelopbygning hos hunde af store racer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, glukosamin og chondroitin fra naturlige kilder.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult hundefoder med kylling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature er sammensat til at støtte en sund mund, sund hud og sund fordøjelse hos hunde af små racer. Med høje niveauer af klinisk dokumenterede antioxidanter og naturlige ingredienser, med tilsat vitaminer og mineraler.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed hvalpefoder med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Large Breed Chicken er sammensat til at styrke en sund knoglevækst hos hvalpe af store racer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og optimalt mineralindhold.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult hundefoder med kylling

  <p>SciencePlan™ Perfect Weight har en unik blanding af ingredienser og et lavt fedtindhold. Sammensat til at hjælpe din hund med at opnå en sund vægt med forventningen om et længere liv. </p>