Sådan viser din hund, at den har savnet dig

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Hvis du har prøvet at rejse uden din hund, så har du garanteret også prøvet at glæde dig til at se, hvor glad din hund er for at se dig igen, når du vender tilbage. Dog kan hundens reaktion på at se sin ejer efter længere tid være noget overraskende. Læs 10 sjove måder din hund kan finde på at hilse dig velkommen tilbage på.

Dog taking a selfie with pet parent

1. Super Selfies

Mange mennesker elsker at vise deres venner og bekendte deres feriebilleder- men hvorfor ikke vise din hunds gensynsglæde. Din hund er med garanti så meget i hopla, at den med glæde poserer til dine billeder til sociale medier.

Shaggy dog lying on his back in the grass expecting a belly rub.

2. Forventer mavenusning

Mange hunde lægger sig i forventning på ryggen og afventer en kærlig nusning på maven som det første. Så smid taskerne og kom igang med at give din hund en velfortjent nussetur.

Yorkie dog on a man's lap with his face touching man's face.

3. Hilser med ansigtet

Din hund elsker din duft, som den forbinder med tryghed. Derfor vil nogle hunde gnide deres ansigt mod dit. 

Large yellow lab peaking around corner with toy at his feet.

4. Bringer dig sit legetøj

Du kan sikkert forestille dig, at din hund keder sig, når du ikke er hjemme til at lege med den. Derfor kan mange hunde finde på straks at bringe dig hele deres samling af legetøj, det sekund, du træder ind af døren. Din hund glæder sig nemlig meget til at lege med dig igen.

Dog being silly

5. Helt skør opførsel

Nogle hunde opfører sig helt skørt i gensynsglæden over at se deres familie. Nogle løber i cirkler rundt om sig selv eller ruller rundt på gulvet, mens andre gør og hopper op. Det eneste du kan stille op er at le indtil hunden falder lidt ned og indser, at du enedelig er tibage hos den.

Basset hounds waiting with their heads on a window sill.

6. Venter ved vinduet

En hund der har savnet sin ejer vil ofte befinde sig ved vinduet med store øjne og logrende hale. Mange hunde kan simpelthen genkende lyden eller udseendet af deres ejers bil og derfor skynde sig hen til vinduet for at se, om det virkelig passer, at du er kommet hjem til den.

Dog with nose pressed against camera for very close up shot.

7. Hvor har du været?

Nogle hunde kan finde på at dufte til deres ejer, når han eller hun har været væk. Hunde har en ekstremt god lugtesans og vil derfor straks kunne opsnappe, om du har været i nærheden af andre dyr eller ukendte omgivelser. De elsker at opsnappe hver eneste lille duftnote, du bringer med dig hjem.

Brown dog licking human hand.

8. Hundekys

Det kan også være, at din hund hilser dig velkommen med et stort vådt hundekys for at vise dig din sin kærlighed. Men helt ærlig- hvilket hundemenneske elsker ikke kys fra sin bedste ven?

Golden Retriever hiding in tall grass.

9. Skal vi lege gemme?

Mange hunde vil straks løbe deres ejer i møde- men nogle hunde gør det modsatte. De gemmer sig og venter på, at du finder dem. Dette betyder ikke, at de ikke har savnet dig. De venter bare på, at du finder dem og giver dem din fulde opmærksomhed som det første.

Sleepy dog with head on a green pillow.

10. Ænser dig ikke

Fidoooo, jeg er hjemme.. stilhed.. Selvom din hund ikke rejser sig fra sin lur, når du kommer ind af døren, er det ikke udtryk for at den ikke har savnet dig. Nogle hunde venter måske på, at du kommer til dem, mens andre er blevet vant til at være meget alene. De hunde vil ofte vide, at det ikke er nødvendigt at løbe dig begejstret i møde for at få din opmærksomhed.

Forfatterbiografi

Chrissie Klinger Contributor Bio Image

Chrissie Klinger

Chrissie Klinger er underviser, forfatter og dyreejer.

Relaterede Artikler