Killingens tandpleje

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Det er ikke så svært, som man skulle tro, at børste kattens tænder. Hvis du begynder tidligt og bruger en speciel kattetandpasta, som killingen godt kan lide, vil den sikkert se frem til det. Lad dig ikke friste til at bruge en tandbørste til mennesker. De er uegnede og kan beskadige killingens tandkød. Spørg dyrlægen til råds om, hvilken børste der er den bedste for din killing.

Begynd med at vænne killingen til, at du putter en finger i dens mund ved forsigtigt at åbne dens mund og gnide på tænderne. Så skal den vænnes til tandbørsten. Prøv at lægge lidt tun på tandbørsten eller dryppe lidt væde fra dåsen med tun på børsten for at friste killingen. Når det går fint, kan du begynde at bruge kattetandpasta.

Spørg dyrlægen til råds, hvis du har problemer med tandbørstningen. De fleste klinikker tilbyder kontrol af kattens tænder og kan vise dig, hvordan du skal børste tænderne.

Når killingen bliver voksen, findes der specielt foder, som holder dens tænder sunde, som for eksempel Hill's™ Science Plan™ Oral Care.

Relaterede Artikler