Killingens tandpleje

Udgivet af
Læse tid

Det er ikke så svært, som man skulle tro, at børste kattens tænder. Hvis du begynder tidligt og bruger en speciel kattetandpasta, som killingen godt kan lide, vil den sikkert se frem til det. Lad dig ikke friste til at bruge en tandbørste til mennesker. De er uegnede og kan beskadige killingens tandkød. Spørg dyrlægen til råds om, hvilken børste der er den bedste for din killing.

Begynd med at vænne killingen til, at du putter en finger i dens mund ved forsigtigt at åbne dens mund og gnide på tænderne. Så skal den vænnes til tandbørsten. Prøv at lægge lidt tun på tandbørsten eller dryppe lidt væde fra dåsen med tun på børsten for at friste killingen. Når det går fint, kan du begynde at bruge kattetandpasta.

Spørg dyrlægen til råds, hvis du har problemer med tandbørstningen. De fleste klinikker tilbyder kontrol af kattens tænder og kan vise dig, hvordan du skal børste tænderne.

Når killingen bliver voksen, findes der specielt foder, som holder dens tænder sunde, som for eksempel Hill's™ Science Plan™ Oral Care.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

  • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Kylling

    Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxidanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer. <BR><BR> <UL> <LI>Støtter vedligehold af en slank muskelmasse og ideel kropsvægt. <LI>Kontrolleret mineralniveauer for at støtte sunde urinveje. <LI>Letfordøjelige ingredienser for optimal absorbering af næringsstoffer. <LI>100% garanti for kvalitet, konsistens og smag.</LI></UL>
  • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Lam

    Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Lamb er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
  • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Tun

    Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Tuna er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
  • <p>Hill's™ Urinary Health Hairball Control er sammensat til at understøtte sunde urinveje hos din kat for et længere og lykkeligere liv. Med naturlig fiberteknologi til at hjælpe med at reducere dannelse af hårboller.</p>