Beløn din kat med Hill's kattegodbidder

Udgivet af
minutter læsetid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Kat og ejer

Din kat forsøder din dig, hver eneste dag. Når den springer hen til døren for at se dig komme hjem eller stolt traver rundt med sin nyeste legetøjsmus, bold eller bånd - det kan redde en hvilken som helst dårlig dag. Det er helt naturligt, at du gerne vil gengive denne glæde.

At give din kat velsmagende og lækre kattegodbidder er en god måde at komme i kontakt med den på og vise den omsorg og kærlighed. Du kan også godbidderne som belønning, når din kat har opført sig godt og som en del af træningen.

Du kan enten købe vores Prescription Diet® kattegodbidder, eller måske selv lave godbidder til din kat med denne hjemmelavede opskrift på kattegodbidder.

 

Prescription Diet® kattegodbidder
 • 100 % garanti for en fantastisk smag
 • Udviklet til at supplere den ernæring, din kat får fra Hill's Prescription Diet® kattefoder
Allergivenlige godbidder
Godbidder for et godt stofskifte
Se alle typerne af Prescription Diet® godbidder til katte

 

Det er vigtigt at give sin kat godbidder som en form for snack. Men husk, at godbidderne ikke må udgøre mere end 10 % af din kats daglige ernæring og sørg for at gøre dem til en del af en sund rutine.

Relaterede artikler

Relaterede produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxidanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer. <BR><BR> <UL> <LI>Støtter vedligehold af en slank muskelmasse og ideel kropsvægt. <LI>Kontrolleret mineralniveauer for at støtte sunde urinveje. <LI>Letfordøjelige ingredienser for optimal absorbering af næringsstoffer. <LI>100% garanti for kvalitet, konsistens og smag.</LI></UL>
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Lam

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Lamb er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Tun

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Tuna er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
  Buy Now »
 • <p>Hill's™ Urinary Health Hairball Control er sammensat til at understøtte sunde urinveje hos din kat for et længere og lykkeligere liv. Med naturlig fiberteknologi til at hjælpe med at reducere dannelse af hårboller.</p>
  Buy Now »