Vigtigheden af kattens sundhed – fra killing til sund voksen

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Fra det øjeblik du får en killing, er det vigtigt, at du er opmærksom på dens sundhed og fremmer denne. Kattes sundhed er noget, der bør tages meget alvorligt. Hvis du begynder med  killingens ernæring,  er du med til at bygge et godt fundament for resten af dens liv.

Idet du får din killing hjem, er det vigtigt, at du reserverer tid hos din dyrlæge til et sundhedstjek. Din dyrlæge kan hurtigt se, om der skulle være nogle sundhedsmæssige problemer hos killingen og kan sikre, at din kats helbred er godt – dette indebærer også at sørge for kontrol af orm og lopper. Du kan også bestille tid hos dyrlægen til din killings vaccinationer mod almindeligt forekommende sygdomme. Sørg for at holde styr på din killings vaccinationer, så du ved, hvornår den skal vaccineres igen, for på dén måde at give den de bedst mulige sundhedsmæssige forhold i denne kritiske alder.

Foder er afgørende for kattens sundhed

Den næste store overvejelse er, hvad du bør fodre din killing med. For at få din killing til at vokse sig til en stor og stærk kat, har den brug for den rigtige mængde næringsstoffer. Du skal være forsigtig med hvilken type foder, du giver din killing. Får din kat dækket sit behov af essentielle vitaminer og mineraler? Vi har et stort udvalg af næringsrige produkter, der er specifikt designet til killinger for at styrke deres sundhed bedst muligt, mens de vokser. Disse kan du fodre med, indtil din killing er ét år gammel.

Relaterede Artikler