Sådan giver du din hund en sikker Halloween

Udgivet af
Læse tid

Dog imageDe sidste par år er vi for alvor begyndt at fejre Haloween i Danmark. Det er en (u)hyggelig tradition, som hele familien kan samles om. Det er dog vigtigt at passe på din hund i denne højtid. Her er vores bedste tips til at sikre, at hele familien får en sjov og sikker Haloween.

 • Din hund kan nemt blive skræmt, når det konstant ringer på døren og den konfronteres med børn iført masker og kostumer. Luk derfor døren til entreen eller det rum, hvor hoveddøren befinder sig, så hunden ikke bliver lige så opmærksom på det.
 • Hvis du går tur med din hund i nabolaget, mens børnene er ude og samle slik, så husk at give hunden et solidt halsbånd på og hold den i snor. Vær også opmærksom omkring børn og voksne, hunden ikke kender, da deres kostumer kan virke skræmmende på hunden.
 • Sørg for at hunden har navn og telefonnummer på sit halsbånd, hvis den ved et uheld skulle løbe væk.
 • Vi anbefaler ikke at iføre din hund et kostume. Gør du det alligevel, så vælg et kostume i et økologisk materiale uden skadelige stoffer, som hunden kan bevæge sig i og hvor den har et ordentligt udsyn.
 • Sidst, men ikke mindst. Sørg for at holde slik og særligt chokoalde uden for hundens rækkevidde. Chokolade er giftigt for hunde. Selv en lille portion kan forårsage anfald, rysteture og opkast mens større portioner kan være direkte dødelige for hunden. Giv derfor hunden sine egne godbidder i stedet.

Følg disse simple anbefalinger og giv din hund en sikker, sund og hyggelig Halloween.

Har du også kat? Læs hvordan din kat får en sikker Halloween.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult hundefoder med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Medium Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxidanter, magre proteiner og omega-3 fedtsyrer.