Adoption af en voksen kat

Udgivet af
Læse tid

Det er populært at "pynte" tørfoder med lidt vådfoder på toppen. Faktisk viser undersøgelser, at mange hunde og katte, der får diætfoder fra dyrlægen også får vådfoder købt i supermarkedet. Det er imidlertid meget vigtigt, at man ikke blander dyrlægeordineret diætfoder med foder af andre mærker, da man dermed ikke opnår den optimale effekt af diætfoderet.

Derfor anbefales, at man IKKE blander Hill's foder med andre fodermærker. Blander man med vådfoder, der ikke er fra Hill's, kan det forårsage:

· forringelse af den nøjagtige balance af næringsstoffer
· uønsket vægtforøgelse
· at din hund eller kat udsættes for et for højt niveau af visse mineraler

Hill's tilbyder et bredt udvalg af produkter uden overflødigt salt, klinisk bevist effekt af antioxidanter og mere end 50 nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Hill's foder er det ultimative inden for balanceret ernæring, som er sammensat til at forbedre din hunds eller kats helbred og levetid.

Hvis du ønsker at tilbyde din hund eller kat en mere varieret diæt, så tal med din dyrlæge om mulighederne for at supplere tørfoderet med HillsTM Science PlanTM eller Hill'sTM Prescription DietTM vådfoder. Til hunde findes begge serier som dåsefoder, og til katte som dåsefoder og portionsposer. Disse er de eneste typer vådfoder, der effektivt kan kombineres med Hill's tørfoder.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

  • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Kylling

    Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxidanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer. <BR><BR> <UL> <LI>Støtter vedligehold af en slank muskelmasse og ideel kropsvægt. <LI>Kontrolleret mineralniveauer for at støtte sunde urinveje. <LI>Letfordøjelige ingredienser for optimal absorbering af næringsstoffer. <LI>100% garanti for kvalitet, konsistens og smag.</LI></UL>
  • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Lam

    Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Lamb er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
  • HILL'S SCIENCE PLAN Adult Kattefoder med Tun

    Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Feline Adult with Tuna er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
  • <p>Hill's™ Urinary Health Hairball Control er sammensat til at understøtte sunde urinveje hos din kat for et længere og lykkeligere liv. Med naturlig fiberteknologi til at hjælpe med at reducere dannelse af hårboller.</p>