At rejse med din killing  

Published by
Læse tid

På turen

Hvis du skal have killingen med ud at rejse, eller af en anden grund er nødt til at tage den med væk fra hjemmet, skal du transportere den i en sikker transportkasse.

De fleste katte bryder sig ikke om transportkasser og løber ofte deres vej, så snart de ser, at den bliver taget frem. For at forhindre, at killingen udvikler den frygt, er det en god idé at lade transportkassen stå et sted, hvor katten kan komme til den, med døren åben. Det hjælper, hvis du gør den til et sjovt og behageligt sted for killingen, især hvis du lægger noget af dens yndlingslegetøj derind. Killingen vil hurtigt komme til at betragte kassen som sin egen lille hule og vil ikke være bange eller nervøs ved at skulle ind i den.

Hvilken type transportkasse?

Plastikkasser er bedst, fordi de er robuste og nemme at rengøre. Kasser af pap er ikke særligt velegnede til andet end korte ture. En kasse med åbning i toppen er nemmere at få katten ind og ud af. Kassen skal være godt ventileret og flugtsikker, og i bunden skal der ligge sugende papir og et blødt tæppe eller håndklæde. Til lange ture bør du tage en lille kattebakke med. Og sørg for, at der er masser af plads, som luften kan cirkulere i.

Så er der afgang!

Når du skal køre i bil, sættes transportkassen, så killingen kan se, hvad der sker udenfor. Sørg også for, at der er skygge, da killinger kan få hedeslag. Solværn til biler kan købes forskellige steder. Det lyder måske indlysende, men du må aldrig lade en killing stå uden opsyn i en bil uden ventilation.

Hvis du fodrer killingen før en køretur, kan den blive dårlig, så det bedste vil være at vente, til du er fremme. Men den får brug for vand på en længere rejse, og til det formål kan du kan købe vandflasker eller skåle, som kan fastgøres til buret. Det kan være, at killingen lider af køresyge. Det kan medicin måske afhjælpe, men spørg dyrlægen til råds - og vær forberedt på, at det måske er bedre slet ikke at tage killingen med.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Indekat med Kylling

  Hill's&#153;<span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Indoor Cat Adult til katte, der kun færdes indendørs. Fremstillet af klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen 7+ Kylling med Ris

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Youthful Vitality er udviklet med nyeste forskning til at skabe ernæring, som hjælper med at bekæmpe tegn på aldring hos voksne (7+) katte.
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Kylling

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Sensitive Stomach & Skin Adult tørfoder til katte giver en nøje afbalanceret ernæring til følsomme fordøjelsessystemer og fremmer sund hud.</p><p><br><b> Vigtige fordele</b></p><p><br></p><li>Øgede niveauer af omega-3 og -6 fedtsyrer for sund hud og pels</li><li>Unik fiberblanding, der opretholder et sundt tarmsystem</li><li>Giver næring til huden og forsyner den med naturlige olier</li><li>Fordele af klinisk dokumenterede antioxidanter</li><li>Ingen kunstige farve-, smags- eller konserveringsstoffer</li><p><br></p><p>100 % TILFREDSHEDSGARANTI* </p><p>*For kvalitet, konsistens og smag, eller dine penge tilbage.</p>
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxidanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer. <BR><BR> <UL> <LI>Støtter vedligehold af en slank muskelmasse og ideel kropsvægt. <LI>Kontrolleret mineralniveauer for at støtte sunde urinveje. <LI>Letfordøjelige ingredienser for optimal absorbering af næringsstoffer. <LI>100% garanti for kvalitet, konsistens og smag.</LI></UL>