Er din hunds dårlige vaner skyld i maveproblemer?

Published by
Læse tid

Hunde er naturligt nysgerrige. Det kan betyde, at de snuser sig frem til alle slags ting, de ikke bør - for gammel mad, halvfordærvede dyr og kasserede snacks - og nogle gange tager de endda en bid eller to for at se, hvordan denne mærkelig duftende ting smager.

Ikke overraskende kan disse dårlige vaner føre til maveproblemer med kvalme og opkastning, såvel som diarré. Mens det er foruroligende for både hunden og ejeren, passerer disse symptomer relativt hurtigt. Nogle hunde lider af længerevarende problemer, måske fordi nogle af deres organer ikke fungerer godt, og deres evne til at fordøje og absorbere deres mad er forringet. Hvis din hund kan lide at krydse de lokale skraldespande eller holde næsen til kantstenen i håb om at snappe et velsmagende stykke, må du træffe foranstaltninger, da denne opførsel kan være en udløser for alle former for fordøjelsessygdomme.

At fodre med et godt kvalitetsfoder som Hill's ™ Science Plan ™ eller Science Plan VetEssentials, holde sig til en rutine og kontrollere mængden du fodrer, kan alle hjælpe med at opretholde mave-tarm sundhed. For hunde med længerevarende problemer kan det være muligt at holde deres fordøjelsesfunktion kontrolleret ved at fodre med et specielt formuleret diætfoder, der passer til deres tilstand. Spørg din dyrlæge at anbefale den mad, der er mest egnet til at styre din hunds fordøjelsessygdom.

Relaterede Artikler