Giver din hunds dårlige vaner dig ondt i maven?

Udgivet af
minutters læsetid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Hunde er fra naturens side nysgerrige. Det kan betyde, at de snuser sig frem til og spiser alle mulige ting, de ikke burde - fordærvet mad, dyr i forrådnelse, efterladte snacks fra mennesker og endda ofte andre dyrs afføring.

Ikke overraskende kan disse dårlige vaner føre til maveproblemer med opkast og diarré som de mest sandsynlige konsekvenser. Mens sygdom eller ting som blodig eller vandig afføring er bekymrende for både hund og ejer, går disse symptomer normalt over relativt hurtigt. Hvis din hund kan lide at gå på opdagelse i de lokale skraldespande eller holder snuden mod fortovskanten i håb om at snuppe en lækkerbisken, kan du være nødt til at gribe ind, da det den samler op, kan være en udløsende faktor for forskellige slags fordøjelsesproblemer. Det kan gøre en stor forskel at bruge en mundkurv eller arbejde på, at din hund kommer, når du kalder.

At fodre med foder af god kvalitet, holde sig til en rutine og kontrollere mængden af foder, kan alt sammen hjælpe med at opretholde et sundt mave-tarmsystem.

Nogle hundes fordøjelsesproblemer bliver et mere langvarigt problem. Det kan skyldes mange ting, f.eks. fødevareintolerance, inflammatorisk tarmsygdom eller en anden sygdom som f.eks. leverproblemer, der også giver fordøjelsesproblemer. For hunde med disse længerevarende problemer kan det være muligt at holde deres fordøjelsesfunktion under kontrol ved at fodre med et specielt sammensat Hill's Prescription Diet-produkt, der passer til dens specifikke tilstand. Bed din dyrlæge om at anbefale det foder, der er bedst egnet til at håndtere din hunds fordøjelsesproblem eller underliggende problem.

Relaterede artikler

Relaterede produkter