Giver din hunds dårlige vaner dig ondt i maven?

Udgivet af
minutters læsetid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Hunde er fra naturens side nysgerrige. Det kan betyde, at de snuser sig frem til og spiser alle mulige ting, de ikke burde - fordærvet mad, dyr i forrådnelse, efterladte snacks fra mennesker og endda ofte andre dyrs afføring.

Ikke overraskende kan disse dårlige vaner føre til maveproblemer med opkast og diarré som de mest sandsynlige konsekvenser. Mens sygdom eller ting som blodig eller vandig afføring er bekymrende for både hund og ejer, går disse symptomer normalt over relativt hurtigt. Hvis din hund kan lide at gå på opdagelse i de lokale skraldespande eller holder snuden mod fortovskanten i håb om at snuppe en lækkerbisken, kan du være nødt til at gribe ind, da det den samler op, kan være en udløsende faktor for forskellige slags fordøjelsesproblemer. Det kan gøre en stor forskel at bruge en mundkurv eller arbejde på, at din hund kommer, når du kalder.

At fodre med foder af god kvalitet, holde sig til en rutine og kontrollere mængden af foder, kan alt sammen hjælpe med at opretholde et sundt mave-tarmsystem.

Nogle hundes fordøjelsesproblemer bliver et mere langvarigt problem. Det kan skyldes mange ting, f.eks. fødevareintolerance, inflammatorisk tarmsygdom eller en anden sygdom som f.eks. leverproblemer, der også giver fordøjelsesproblemer. For hunde med disse længerevarende problemer kan det være muligt at holde deres fordøjelsesfunktion under kontrol ved at fodre med et specielt sammensat Hill's Prescription Diet-produkt, der passer til dens specifikke tilstand. Bed din dyrlæge om at anbefale det foder, der er bedst egnet til at håndtere din hunds fordøjelsesproblem eller underliggende problem.

Relaterede artikler

Relaterede produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed hundefoder med kylling

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken er sammensat til optimal led- og muskelopbygning hos hunde af store racer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, glukosamin og chondroitin fra naturlige kilder.
  Buy Now »
 • Hill's™ Science Plan™ Hund Voksen Light Mini med Kylling

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> CANINE ADULT LIGHT MINI with CHICKEN er sammensat til at hjælpe med at holde idealvægten hos hunde af små racer. Med ingredienser af høj kvalitet og vores unikke sammensætning til vægthåndtering for at hjælpe din hund med at holde sig i form og sund.
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult hundefoder med kylling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature er sammensat til at støtte en sund mund, sund hud og sund fordøjelse hos hunde af små racer. Med høje niveauer af klinisk dokumenterede antioxidanter og naturlige ingredienser, med tilsat vitaminer og mineraler.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
  Buy Now »
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed hvalpefoder med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Large Breed Chicken er sammensat til at styrke en sund knoglevækst hos hvalpe af store racer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og optimalt mineralindhold.
  Buy Now »