At blande fodertyper

Udgivet af
Læse tid

Det er populært at "pynte" tørfoder med lidt vådfoder på toppen. Faktisk viser undersøgelser, at mange hunde og katte, der får diætfoder fra dyrlægen også får vådfoder købt i supermarkedet. Det er imidlertid meget vigtigt, at man ikke blander dyrlægeordineret diætfoder med foder af andre mærker, da man dermed ikke opnår den optimale effekt af diætfoderet.

Derfor anbefales, at man IKKE blander Hill's foder med andre fodermærker. Blander man med vådfoder, der ikke er fra Hill's, kan det forårsage:

 • forringelse af den nøjagtige balance af næringsstoffer
 • uønsket vægtforøgelse
 • at din hund eller kat udsættes for et for højt niveau af visse mineraler

Brown dog eating food out of a blue bowl in the backyard.

Hill's tilbyder et bredt udvalg af produkter uden overflødigt salt, klinisk bevist effekt af antioxidanter og mere end 50 nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Hill's foder er det ultimative inden for balanceret ernæring, som er sammensat til at forbedre din hunds eller kats helbred og levetid.

Hvis du ønsker at tilbyde din hund eller kat en mere varieret diæt, så tal med din dyrlæge om mulighederne for at supplere tørfoderet med HillsTM Science PlanTM eller Hill'sTM Prescription DietTM vådfoder. Til hunde findes begge serier som dåsefoder, og til katte som dåsefoder og portionsposer. Disse er de eneste typer vådfoder, der effektivt kan kombineres med Hill's tørfoder.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult hundefoder med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Medium Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxidanter, magre proteiner og omega-3 fedtsyrer.