Beløn din hund hele livet – ikke kun til jul

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Alle kan lide en lille godbid nu og da, især nu hvor julen står for døren. Selvom det er fristende at give hunden rester fra bordet, så kan hverdagskost til mennesker faktisk skade din hund.

Det kan komme som en overraskelse, at noget menneskemad vil have skadelig effekt på din hunds helbred.  For eksempel indeholder småkager en stor mængde fedt og har en lav ernæringsværdi, hvilket vil føre til hurtig vægtforøgelse. Ben, kogte eller rå, kan stikke igennem svælg eller fordøjelsessystem, beskadige tænder og føre til forstoppelse. Andre fødeemner som vindruer, løg, hvidløg og chokolade indeholder stoffer, som kan være giftige for hunde.

At give din hund menneskemad og samtidig give for mange godbidder kan føre til en ernæringsmæssig ubalance, som har indflydelse på din hunds velbefindende på længere sigt. Yderligere vil fodring med rester fra bordet opmuntre hunden til at tigge ved bordet. En vane, der kan være svær at bryde igen. Så vær ikke bange for at bede velmenende gæster om ikke at fodre fra bordet og give de forkerte slags godbidder.

Selvfølgelig vil vi alle gerne belønne vores hund for god adfærd eller give en godbid for at vise, hvor meget vi holder af den. Nu kan du belønne din hunds kærlighed og loyalitet med vished om, at du giver den det rigtige. En godbid, som ikke bare smager fantastisk, men også er godt for helbredet. Ny Hill's™ Science Plan™ SNACKS er en serie med fem forskellige lækre og sunde godbidder, der imødekommer hundes mest almindelige behov.

Hill´s Science Plan SNACKS serien giver ernæringsmæssige fordele, som er hæftet til forskellige behov, så du kan vælge den godbid, der er bedst for din hund:

  • Oral Care: Virker som en tandbørste, som hjælper med at give friskere ånde og renere tænder.
  • Healthy Mobility: Indeholder ekstra omega-3 fedtsyrer, som støtter sunde led.
  • Light: Reduceret fedt- og kalorieindhold hjælper med at holde en sund kropsvægt.
  • Skin & Coat: Indeholder essensielle fedtsyrer, som giver sund hud og pels.
  • Immunity Support: Indeholder en Superior antioxidant formular, som støtter immunforsvaret.

Hill´s Science Plan SNACKS er speciallavet til både hvalpe og voksne hunde. Derudover fås de også i varianter til små/medium og store hunde. Serien er i poser, der kan lukkes igen, hvilket holder produktet friskt i længere tid. Vi er sikre på Hill´s Science Plan SNACKS series gode smag og appetitlige tekstur, så vi tilbyder dig en 100% tilfredshedsgaranti. Det vil sige, hvis din hund ikke elsker dem, så giver vi dig pengene tilbage.

Så hvorfor ikke hjælpe din hund med at guffe sig RIGTIGT i denne højtid med Hill´s Science Plan SNACKS! 

Relaterede Artikler