Fire måde at bevare en sund vægt hos din hund

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Sådan sikrer du dig, at din hund opnår sin idealvægt og opretholder en sund vægt hele livet.

1. Hold øje med din hunds vægt
Vægttab kan øge din hunds sundhed, men kun hvis vægten tabes på en sund og kontrolleret måde. For at sikre, at din hund taber sig i et normalt tempo, skal du sørge for at veje den regelmæssigt. De fleste dyreklinikker har en vægt til fri afbenyttelse eller du kan bruge din egen vægt ved at veje dig med hunden og derefter fratrække din egen vægt.

Hundebillede

2. Sunde aktiviteter
Når du fodrer med Hill’s foder til vægttab er du godt i gang. Dog er din hunds vægttabsforløb ikke komplet uden fysisk aktivitet. Sørg derfor for at aktivere den regelmæssigt og gå mange ture.

3. Besøg din dyrlæge ofte
Sørg for at besøge dyrlægen hyppigt for at sikre, at din hunds vægttabsforløb fremskrider problemfrit. Din dyrlæge kender din hunds idealvægt, hvor hurtigt den bør tabe sig samt hvilket foder, der er bedst for hvert stadie af vægttabsforløbet.

4. Oprethold idealvægten resten af livet
Din hunds vægttabsforløb bør ikke være midlertidigt. Når din hund har nået sin idealvægt, skift da til en simpel vedligeholdelsesplan, som består af regelmæssig motion og korrekt fodring.

Din hund er måske mere tilbøjelig til at tage på igen sammenlignet med andre. Race, alder, fodervalg, sundhedsstatus og en række andre faktorer kan have indflydelse på, hvor let en hund tager på i vægt, og hvilken slags ernæring den har brug for. Tal med din dyrlæge, hvis din hund trænger til at tabe sig.

Relaterede Artikler