De bedste nytårsforsæt for dig og din hund

Udgivet af
Læse tid

Nytårsfortsæt til din hund

Starten af et nyt år kan også betyde en frisk start for hunde der har brug for en forandring i deres dagligdag. Idet 50 procent af hunde og katte er overvægtige, er det et oplagt tidspunkt at opstarte nye foder- og motionsvaner for deres hunde. Brug for flere ideer? Her er tre nytårsforsæt som kan gøre dette år til det sundeste for din hund!

Afmål din hunds foder - Hver Gang!

Mange ejere sjusser sig frem til deres hunds daglige foderindtag, hvilket oftest resulterer i overfodring og at de så tager på. Det er vigtigt at bruge et 200 ml målebæger for at sikre dig, at din hund ikke indtager flere kalorier, end den har brug for. Foder anbefalingerne bag på foderposen er et godt sted at starte, for at finde ud af hvor meget foder, din hund  har brug for. Ældre hunde der for eksempel er blevet neutraliseret har ofte brug for mindre energi end unge.

Vælg et foder, der passer til deres alder

Hunde der vokser har specifikke ernæringsbehov der skal sikre at deres krop vokser sig sund og stærk. Eksempelvis har nogle senior hunde et mindre energibehov, men de kan have andre sundhedsproblemer såsom ledsygdomme, som muligvis kan afhjælpes med det rette foder. At vælge et foder der er specifikt sammensat til din hunds livsstadie er en fantastisk måde at sørge for at den er sund og glade.

Prøv noget nyt med din hund

Det er blevet mere populært at inddrage sin hund i sin egen motionsrutine. Du kan prøve alt fra hundeyoga til vandring, skiture og kajak. Det er en fantastisk måde at styrke båndet mellem hund og ejer, får jer begge ud af huset og både hund og ejer har godt af at være fysisk aktive. Gruppe-aftaler er en fantastisk måde at finde andre hundeejere, der som også vil være med til at motionere med deres hunde!

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult hundefoder med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Medium Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxidanter, magre proteiner og omega-3 fedtsyrer.