Hunde har andre ernæringsmæssige behov end mennesker

Published by
Læse tid

Ifølge en undersøgelse af hjemmelavet foder til hunde og katte fremgår det, at over 90 procent af foderet var ernæringsmæssigt forkert sammensat og ikke tilstrækkeligt som foder til hunde og katte.*

 • Hver race har meget forskellige ernæringsmæssige behov: At lave mad til din hund er ikke det samme som at lave mad til dine børn eller dig selv. Hundes ernæringsmæssige behov er meget forskellige fra menneskers.
 • Foder, der ikke er korrekt sammensat til at opfylde hundens behov, kan medføre helbredsmæssige problemer. For eksempel skal foderet have det rette indhold af kalcium og fosfor for at sikre, at foderet har det rette forhold mellem kalcium og fosfor for optimalt stofskifte.**
 • Hunde har behov for meget mere taurin end mennesker. For lidt taurin kan føre til hjerte- og øjenlidelser.†
 • Giv aldrig din hund råt kød. Håndtering af råt kød er altid kritisk, når der tilberedes mad til mennesker. Det er også vigtigt i foder til hunde. Råt kød indeholder ofte bakterier, som salmonella-, listeria- og sågar colibakterier, der kan være meget farlige for både dyr og mennesker. Hunde og andre dyr, der fodres med råt kød, kan overføre bakterier til mennesker. Små børn, ældre mennesker og mennesker med nedsat immunforsvar kan blive alvorligt syge.††

*Small Animal Clinical Nutrition IV Edition, side 169.
**Small Animal Clinical Nutrition IV Edition, side 310.
† Small Animal Clinical Nutrition IV Edition, side 30.
†† FDA Notice December 18, 2002.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult hundefoder med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Medium Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxidanter, magre proteiner og omega-3 fedtsyrer.