Hvordan vælger du blandt kuldet

Published by
Læse tid

Hvis du vælger en killing fra et helt kuld, kan et par enkle tips hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

Giv dig god tid og stil mange spørgsmål. Har killingen været hos dyrlægen, er den blevet screenet, vaccineret og har den fået ormekur?

Hvilket miljø vokser kuldet op i? Vær lidt forsigtig, hvis det er et udhus eller et indelukke, hvor killingerne ikke har haft ret meget kontakt med mennesker. Katte har en meget kort socialiseringsfase på 4-16 uger. Det er derfor foretrukket at en killing bør komme i kontakt med mennesker fra en tidlig alder, helst forskellige mennesker, så de ikke kun accepterer en enkelt person. En killing, som ikke bliver vant til at se, høre og lugte et normalt liv på det tidspunkt, kan få problemer senere hen.

Hvor hjerteskærende det end kan være, skal du passe på med at vælge en killing, som virker nervøs. Det kan være tegn på dårlig tidlig socialisering. Du skal heller ikke lade dig friste til at tage den mindste og svagest udseende killing af medlidenhed. Det kan vise sig at blive en dyr fejltagelse.

Tag ikke en killing fra moderen eller dens kuldsøskende for tidligt. Den skal være mindst 12 uger gammel.

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Indekat med Kylling

  Hill's&#153;<span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Indoor Cat Adult til katte, der kun færdes indendørs. Fremstillet af klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen 7+ Kylling med Ris

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Youthful Vitality er udviklet med nyeste forskning til at skabe ernæring, som hjælper med at bekæmpe tegn på aldring hos voksne (7+) katte.
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Kylling

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Sensitive Stomach & Skin Adult tørfoder til katte giver en nøje afbalanceret ernæring til følsomme fordøjelsessystemer og fremmer sund hud.</p><p><br><b> Vigtige fordele</b></p><p><br></p><li>Øgede niveauer af omega-3 og -6 fedtsyrer for sund hud og pels</li><li>Unik fiberblanding, der opretholder et sundt tarmsystem</li><li>Giver næring til huden og forsyner den med naturlige olier</li><li>Fordele af klinisk dokumenterede antioxidanter</li><li>Ingen kunstige farve-, smags- eller konserveringsstoffer</li><p><br></p><p>100 % TILFREDSHEDSGARANTI* </p><p>*For kvalitet, konsistens og smag, eller dine penge tilbage.</p>
 • Hill's™ Science Plan™ Kat Voksen Kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> er sammensat til at sikre en god kondition med klinisk dokumenterede antioxidanter, proteiner, der ikke feder og øget indhold af omega-3 fedtsyrer. <BR><BR> <UL> <LI>Støtter vedligehold af en slank muskelmasse og ideel kropsvægt. <LI>Kontrolleret mineralniveauer for at støtte sunde urinveje. <LI>Letfordøjelige ingredienser for optimal absorbering af næringsstoffer. <LI>100% garanti for kvalitet, konsistens og smag.</LI></UL>