Gør overgangen til en normal hverdag nemmere for din hund

Published by
min read

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Her er nogle gode tips til, hvordan du og din firbenede ven vænner jer til hverdagen igen efter en dejlig sommerferie. Du kan bruge disse tips til at håndtere enhver overgang, såsom nye arbejdstider, et nyt familiemedlem eller ferier:

 • Skab en rutine, som fungerer for alle — og hold ved den! Både hunde og børn kan godt lide rutiner og forudsigelighed, så hvis du bevarer jeres morgen- og aftenrutiner, vil det være en stor hjælp for alle. Børn i alle aldre kan gives et alderssvarende ansvar, så de er del af processen.
 • Skab en blød overgang. Ændringer i rutiner fra den ene dag til den anden kan være svære at vænne sig til især for hunde; både rent praktisk (som f.eks. når de har mulighed for at komme ud og tisse) og til mindre håndgribelige ting, såsom når et familiemedlem "er længe væk". Så længe du laver en glidende overgang tidligt og langsomt, gør det overgangen mindre brat for alle.
 • En inddraget hund er en glad hund: Tag din hund med dig, så tit du kan! Hunde vil bare være sammen med deres mennesker, så hvis din hund opfører sig pænt ude, er der ingen grund til at efterlade den derhjemme. Du skal blot træne din hund til at opføre sig pænt ude, fra den er hvalp. Fodboldtræning, ture på legepladsen og andre aktiviteter kan alle være hundevenlige og vil få din hund til at føle sig involveret og stimuleret. Spørg i forvejen, om det er OK at tage din hund med, og husk at tage et kødben og noget vand med til hunden, så den ikke bliver tørstig eller keder sig, selvom I er længe ude.
 • Gør hjemmet sjovere for din hund! Fra at være dit barns eller din bedste legekammerat hele sommeren bliver hunden "efterladt" derhjemme (som den oplever det), når skolen og hverdagen begynder igen. Gør det sjovt derhjemme ved at gemme godbidder eller særligt legetøj rundt omkring i huset. Gem legetøjet væk, når du er hjemme, så det forbliver nyt og spændende.
 • Opfordr børnene til at lege med hunden! At lære dine børn nogle nemme lege, som de kan lege med hunden (såsom gemmeleg, en forhindringsbane eller henteleg), er en god måde at stimulere din hund. Leg, når I kommer hjem, før I går i gang med andre aktiviteter, så din hund føler sig set og værdsat.

Disse er blot nogle få gode ideer til, hvordan du kan lette overgangen til hverdagen for din hund efter sommerferien. Hold dig ikke tilbage. Involvér dine familiemedlemmer — især dine børn, som sandsynligvis har nogle skønne ideer — og lav en personlig liste over nye måder at hjælpe din hund med overgangen på!

Del dine ideer på Facebook og Instagram – vi ser frem til at høre fra dig!

Relaterede Artikler

Relaterede produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed hundefoder med kylling

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken er sammensat til optimal led- og muskelopbygning hos hunde af store racer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, glukosamin og chondroitin fra naturlige kilder.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult hundefoder med kylling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature er sammensat til at støtte en sund mund, sund hud og sund fordøjelse hos hunde af små racer. Med høje niveauer af klinisk dokumenterede antioxidanter og naturlige ingredienser, med tilsat vitaminer og mineraler.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult hundefoder med kylling

  <p>SciencePlan™ Perfect Weight har en unik blanding af ingredienser og et lavt fedtindhold. Sammensat til at hjælpe din hund med at opnå en sund vægt med forventningen om et længere liv. </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Healthy Mobility Small & Mini Adult hundefoder med kylling

  Hill's&trade; <span class='nowrap'>Science Plan&trade;</span> Canine Adult <span class='nowrap'>Healthy Mobility</span> Mini med kylling er specielt formuleret for at bidrage til smidighed og ledpleje hos hunde, som foretr&aelig;kker mindre foderpiller. Beriget med omega-3 fedtsyrer og klinisk dokumenterede antioxidanter.