Sandheden om katte og mælk

Published by
Læse tid

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Det er en almindelig misforståelse at katte bør få mælk når de skal forkæles lidt ekstra. Sandheden er, at de fleste katte ikke kan tåle laktose, så hvis man giver dem komælk kan katten faktisk få det skidt. Mælk er ikke en del af kattes nødvendige ernæring, og mange katte lider af mavepine eller andre problemer der kan relateres til indtagelse af mælk.

Det er specielle "katte mælk" produkter, som er produceres specifikt til katte, men sandheden er at katte ikke behøves mælk som en del af deres kost for at leve sundt. Disse produkter er faktisk meget fedende, og hvis din kat får "katte mælk" regelmæssigt bør dens indtag af fast føde justeres, for at kompensere for de ekstra kalorier den får gennem mælken, for at undgå at den udvikler overvægt og andre relaterede sundhedsproblemer.

For at give din kat alt det den har brug for, er det en fordel at fodre med et foder som Hills Science Plan, da foderet er udviklet til at møde alle ernæringsbehov hos katte for at holde dem sunde og glade. Selv den specielt udviklede "katte mælk" indholder ikke alt den ernæring som et høj-kvalitetsfoder gør. Udover at bruge "katte mælk" som en særlig forkælelse til din kat, bør man ikke give sin kat mælk men derimod holde sig til det videnskabelige bevidst foder, for at holde din kat sund og glad

Relaterede Artikler