Kæledyr på internater: Her er, hvad du skal vide.

Published by
min read

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Find foder der passer til din hund eller kats specifikke behov

Det kan være overvældende at besøge et internat Mødet med de mange hunde og katte, der alle har brug for kærlighed og et godt hjem kan få en til at føle, at man må adoptere med det samme. Men selvom du har lyst til at tage dem alle med hjem, er det at vælge det rigtige kæledyr en vigtig proces, der ikke må forhastes. Her er nogle grunde til, hvorfor det nok ikke er en god idé at tage et kæledyr med hjem lige efter dit første besøg på internatet.

Undgå adoptionsanger

Woman petting a dog on red leash at shelter.Det er let at falde i fælden med at aflægge besøg på et internat og beslutte at tage enten den sødeste eller den mest bedrøvede hund eller kat, du ser, med hjem. Men dit førstevalg er muligvis ikke det bedste valg. Det er et stort ansvar at eje en hund eller kat. Du skal give dem omsorg og pleje i resten af deres liv. Det er ikke kun en stor forpligtelse i forhold til tid og penge, men det indebærer også at håndtere eventuelle følelsesmæssige eller adfærdsmæssige problemer, som kæledyret måtte have. Den impulsive beslutning om at adoptere et kæledyr kan resultere i dårlig samvittighed, hvis det kæledyr, du valgte, har helbredsmæssige eller adfærdsmæssige problemer, du ikke er udstyret til at håndtere, hvilket igen kan give dig en følelse af, at din eneste mulighed er at returnere kæledyret til internatet.

Sådan vælger du det rigtige kæledyr

Selvom du måske er ivrig efter at få en nuttet ny ledsager, kræver processen med at vælge det rigtige kæledyr tid, undersøgelser og omhyggelig planlægning . Når det er sagt, hvis du skal adoptere et kæledyr fra et internat, er det også en god idé at være fleksibel og åbensindet. Selvom du måske har en specifik race i tankerne, kan det være, at du finder en blandet race, eller sågar en helt anden race, der bare siger klik. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at sikre, at du tager den rigtige hund eller kat med hjem til dig og din familie.

Vid, hvad du leder efter i et kæledyr

Valget af det rigtige kæledyr begynder inden du besøger internatet. Det er vigtigt, at have nogle kriterier på plads. Har du brug for en hund, der kommer godt ud af det med børn? Leder du efter en træningskammerat til lange gå eller vandreture, eller en kæleven, der er tilfreds med en afslappet livsstil? Hvis du adopterer en kat, ønsker du så en, der følger dig rundt som en hvalp, eller en, der vil være mere uafhængig? Beslut dig for, hvilken type dyr der passer bedst til din personlighed, livsstil og familiedynamik.

Kend dine begrænsninge

Uanset hvor meget medfølelse du måtte have for et dyr, der har boet i lang tid på et internat, er det vigtigt at spørge, hvorfor internatet har problemer med at få kæledyret afsat. Hunde og katte med særlige behov er fire gange længere tid om at blive adopteret sammenlignet med kæledyr uden særlige behov, ifølge Petfinder. De har ofte brug for særlig pleje, der kan være dyr, og de vil muligvis udgøre en følelsesmæssig belastning for kæledyrsforældrene. Hvis du har ressourcerne og viljen til at tage imod sådan en udfordring, er det vidunderligt! Men vær ærlig over for dig selv. Hvis du ikke kan tilbyde det, dyret har brug for, vil det ikke gøre noget godt for hverken kæledyret eller dig at forsøge at forcere det gode match. Det er bedst at komme videre uden skyldfølelse. Mange internater vil også gøre deres bedste for at gøre dig opmærksom på eventuelle yderligere behov, som dette kæledyr kan have brug for for at afgøre, om du passer godt til kæledyret. Selvom internaterne ønsker, at kæledyret skal adopteres, er deres prioritet at sikre et vidunderligt, kærligt for evigt-hjem, så bliv ikke modløs, hvis de føler, at kæledyret ville være mere egnet til nogle andre omgivelser.

Planlæg flere besøg på internatet

Ved at beslutte på forhånd, at dit første besøg ikke er andet end en spejdermission, hjælper du med at lette det pres, du måtte føle for at adoptere et kæledyr på stedet. Det er OK, hvis du ikke bliver draget mod nogen af ​​de kæledyr, du ser den dag. Det er bedre at vente, indtil du finder et dyr, du virkelig har en forbindelse med. Hvis du er bekymret for, at det kæledyr, du har fået en forbindelse med, skal blive adopteret af en anden familie, mens du overvejer det, skal du tale med internatet om at reservere katten eller hunden. Mange internater gør dette, fordi de ved, at adoption af et kæledyr er en stor beslutning som ikke bør hastes igennem. De kan være villige til at reservere kæledyret i 24 til 48 timer, mens du overvejer det uden for den følelsesbetonede ramme, som et internat er. Dette giver typisk andre potentielle familier mulighed for at besøge kæledyret i reservationsperioden og endda skrive sig op på en reservationsliste, hvis du beslutter dig for ikke at adoptere. Men i løbet af denne reservationsperiode vil det være dig, der har muligheden for at adoptere.

Woman in blue checkered shirt holds fluffy cat over her right shoulder.Lær dit fremtidige kæledyr at kende

Flere besøg på internatet giver dig også mulighed for at komme ind på livet af andre dyr, du overvejer at adoptere, for bedre at vurdere, om de ville være et godt match. Stil spørgsmål til medarbejderne på internatet og frivillige, der har tilbragt tid med dyret. Find ud af så meget som muligt om kæledyrets tidligere liv, herunder hans helbredshistorik.

Hvis der er børn i hjemmet, eller selv hvis i planlægger at få børn i fremtiden, kan det være en god idé at se, hvordan de interagerer med kæledyret for at vurdere, hvordan de klarer det. Hvis i ikke selv har børn endnu, kan du overveje at spørge et familiemedlem eller en ven, der har børn, om de kunne have lyst til at ledsage dig for at afprøve det - men vær forberedt på, at de måske vil få lyst til selv at få en lodden ven med hjem!

Hvis du planlægger at adoptere en hund og allerede har en derhjemme, giver de fleste internater dig mulighed for at tage din hund med ind for at se, hvordan han interagerer med den hund, der potentielt skal adopteres. Dette er en anden god test for at afgøre, om det ville være et godt match for hjemmet at adoptere hunden. Undgå faldgruben med at ville adoptere en nuttet hund, kun for at opdage, at han ikke kommer godt ud af det med din nuværende hund.

At adoptere et kæledyr fra et internat er et udbytterigt foretagende, men du kan lægge unødig stress på dig selv og dyret ved at forhaste beslutningen om at tage kæledyret med hjem. Ved at frigøre dig fra forventningen om hurtigt at finde et kæledyr, skaber du grundlaget for en vellykket adoption, hvilket giver dig mulighed for virkelig at blive en helt for et kæledyr i nød.

Forfatterbiografi

Jean Marie Bauhaus

Jean Marie Bauhaus

Jean Marie Bauhaus er en kæledyrsforælder, kæledyrsblogger og skønlitterær forfatter fra Tulsa, Oklahoma, hvor hun til dagligt skriver under kyndigt tilsyn af et mindre kuld pelsbabyer

Relaterede artikler

 • Microchipping: The Facts

  The government has announced that as of April 2016, all dogs in the UK must be microchipped by law. Many owners don’t necessarily know how microchipping works though and this can lead to the system breaking down, so Hill’s has laid out the facts in one easy reference guide.
 • Adoption af kæledyr: Det skal du vide

  Få en grundlæggende viden om at adoptere en hund eller kat - herunder hvor du skal begynde og de generelle spørgsmål, du skal stille dig selv, når du beslutter, om en hund eller kat er det rigtige for dig.
 • Kat versus hund Hvad er det bedste kæledyr for mig?

  Her kan du læse om forskelle mellem hunde og katte når det gælder udgifter og plads. Disse faktorer kan hjælpe dig med at beslutte, hvilket kæledyr der er bedst for dig.
 • Fordelene ved at adoptere kæledyr

  Læs mere om, hvilke fordele der er ved at adoptere end hund for dig og din familie.

Relaterede produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed hundefoder med kylling

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken er sammensat til optimal led- og muskelopbygning hos hunde af store racer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, glukosamin og chondroitin fra naturlige kilder.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Adult hundefoder med kylling

  <p> </p><p><span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Small & Miniature er sammensat til at støtte en sund mund, sund hud og sund fordøjelse hos hunde af små racer. Med høje niveauer af klinisk dokumenterede antioxidanter og naturlige ingredienser, med tilsat vitaminer og mineraler.</p><p> </p><p><strong></strong> </p><p> </p>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed hvalpefoder med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Puppy Healthy Development™ Large Breed Chicken er sammensat til at styrke en sund knoglevækst hos hvalpe af store racer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og optimalt mineralindhold.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult hundefoder med kylling

  <p>SciencePlan™ Perfect Weight har en unik blanding af ingredienser og et lavt fedtindhold. Sammensat til at hjælpe din hund med at opnå en sund vægt med forventningen om et længere liv. </p>