Har din hund en følsom mave?

Udgivet af
Læse tid

Hunde kan have en følsom mave og være tilbøjelige til at udvikle fordøjelsesproblemer. Specifikke racer såsom Tysk Schæfer er mere følsomme end andre racer. Der er en række symptomer, som kan tyde på, at din hund har en følsom fordøjelse. Disse kan være mere eller mindre hyppige opkast, tarmluft, ildelugtende eller tilbagevendende diarré. Årsagen til disse symptomer kunne muligvis være et foder, som ikke er letfordøjeligt, eller kunne skyldes andre årsager. Hvis din hund lider af et følsomt fordøjelsessystem, vil den dog under alle omstændigheder have nytte af et foder, som specielt er sammensat, så den kan nyde et aktivt og sundt liv.

Hill'sTM Science PlanTM Sensitive stomach indeholder kvalitetsingredienser, såsom æg, kylling og ris, som er let fordøjelige og derved sikrer en optimal optagelse af næringsstoffer. En skånsom fordøjelse fremmes ved en optimal balance af letfordøjelige proteiner og fedt og en unik sammensætning af fiberholdige kilder for et sundt mave/tarmsystem. Dette specielle diæt for en skånsom fordøjelse bidrager også med en glansfuld pels og vedligeholdelse af idealvægten.

Hvis symptomerne forværres eller forekommer hyppigere, eller hvis din hund har vægtproblemer, kontakt din dyrlæge for at udelukke andre mulige årsager.

Sammensat med klinisk dokumenterede antioxidanter, som understøtter et sundt immunsystem, egner Hill's Science Plan Sensitive Stomach sig som fuldfoder du kan give dagligt til voksne hunde med et følsomt fordøjelsessystem. 

Relaterede Artikler

Relaterede Produkter

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med oksekød

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Delicious Beef er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hundefoder med kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Canine Adult Savoury Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxydanter, proteiner, der ikke feder og omega-3 fedtsyrer.
 • Hill's™ Science Plan™ HValp Mini Kylling

  Hill's&#153; <span class='nowrap'>Science Plan</span>&#153; Puppy Mini er sammensat til styrke immunforsvaret og bevare bevægelsesfriheden hos hvalpe, der foretrækker mindre bidder. Med klinisk dokumenterede antioxydanter og DHA.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Medium Adult hundefoder med kylling

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Medium Chicken er sammensat til at bevare muskelmassen og sunde vitale organer. Med klinisk dokumenterede antioxidanter, magre proteiner og omega-3 fedtsyrer.