VIDSTE DU DET?

OVERVÆGT HOS HUNDE OG KATTE ER BLEVET EN EPIDEMI.

På nuværende tidspunkt er 56% af alle hunde og 60% af alle katte klassificeret som overvægtige, men kun 10% af hunde- og katteejere ved, at deres firbenede ven er overvægtig.

MANGE ER IKKE KLAR OVER, HVORDAN EN OVERVÆGTIG HUND ELLER KAT SER UD

Som det er tilfældet med mennesker, kan vægtstigning ske gradvist hos hunde og katte. Det gør det vanskeligt at sige, hvornår en hund eller kat er nået til det punkt, hvor vægten udgør en helbredsrisiko. Gennem intensiv forskning af hunde og kattes biologi har Hill's fundet frem til nogle af de genetiske faktorer, der er medvirkende til overvægt.

For tynd

For tynd

Sund vægt

Sund vægt

Overvægtig

Overvægtig

For tynd

For tynd

Sund vægt

Sund vægt

Overvægtig

Overvægtig

FORDI ...

MANGE MENER, AT DERES HUNDE OG KATTE ER "TYKKE OG GLADE", MEN DE ER FAKTISK OVERVÆGTIGE OG MINDRE SUNDE.

Hunde og katte har tendens til de samme vægtrelaterede helbredsrisici som mennesker. Diabetes, slidgigt, cancer, højt blodtryk og træthed er alle relateret til overvægt hos hunde og katte.

MANGE HUNDE- OG KATTEEJERE TÆNKER IKKE OVER, HVORDAN DERES EGET STOFSKIFTE ADSKILLER SIG FRA DERES FIRBENEDE VENS.

Vi har alle gavn af sund kost og motion, men man glemmer hurtigt, at vores firbenede venner har en helt anden biologi end menneskers. Stil dig selv disse spørgsmål:

Bliver din hund eller kat hurtigt træt?

Hvis din hund eller kat bliver træt efter en lang gåtur eller efter 15 minutters leg, kan det skyldes, at den ikke har så meget energi.

Giver du din hund eller kat mad beregnet til mennesker?

Højst 10% af en hund eller kats daglige kalorieindtag må komme fra godbidder eller mad, som ikke er decideret hunde- eller kattefoder.

OVER 1/3 AF HUNDE- OG KATTEJERE GIVER DERES FIRBENEDE VEN "MENNESKEFØDE", NÅR DEN SKAL FORKÆLES, HVILKET KAN RESULTERE I ALT FOR MANGE KALORIER.

HVORDAN VED JEG DET?

SÅDAN KAN DU HJÆLPE DIN HUND ELLER KAT

1

Følg den anbefalede fodringsvejledning på vores produkter til hunde og katte

Alt foder til hunde og katte har en fodringsvejledning, der fortæller, hvor meget foder din hund eller kat skal have om dagen. Hvis du har mistanke om, at din hund eller kat er overvægtig, bør du kontakte dyrlægen for at finde ud af, om din firbenede ven får den rette mængde foder.

2


Sørg for, at din hund eller kat får mere motion

Lidt motion kan gøre en stor forskel for din hund eller kat og kan endda gøre, at I får et sundere forhold til hinanden. Hvis du har brug for inspiration til at komme i gang, så er der her nogle idéer til motion for henholdsvis hunde og katte.

3

Giv din hund eller kat foder, der er sammensat til at hjælpe dem med at nå en sund vægt

Gennem banebrydende forskning har Hill's udviklet foder, der arbejder naturligt sammen med hunde og kattes metabolisme og dermed hjælper med at forbrænde fedt mere effektivt.

HILL'S TILBYDER TO UNIKKE MULIGHEDER TIL OVERVÆGTIGE HUNDE OG KATTE

På baggrund af mere end 10 års forskning i, hvordan ernæring påvirker cellernes funktion, er det lykkedes os at udvikle en speciel blanding af fibre fra frugt og grøntsager, der aktiverer kroppens naturlige evne til at forbrænde overskydende fedt.

MULIGHEDER TIL SUNDE HUNDE OG KATTE:

Science Plan Perfect Weight

Hill’s Science Plan Perfect Weight foder er lækker, banebrydende vægtregulerende ernæring med klinisk dokumenteret teknologi, der giver:

  • Sund og langvarig støtte til vedligeholdelse af vægten
  • Til hunde og katte i den mere buttede ende: sikkert og effektivt vægttab med synlige resultater inden for 10 uger
  • Bidrager til en slank muskelmasse

SE ALLE VORES SUNDE MULIGHEDER

MULIGHEDER TIL OVERVÆGTIGE HUNDE OG KATTE:

Prescription Diet Metabolic

Hill’s Prescription Diet Metabolic anbefales af dyrlæger og er en mulighed til hunde og katte, der har brug for lidt mere hjælp. Den synergistiske sammensætning af ingredienser arbejder naturligt sammen med hunde og kattes metabolisme og forbrænder fedt i stedet for at lagre det.

  • 88% af hunde og katte tabte sig hjemme på to måneder
  • Bidrager til at forhindre vægtstigning efter vægttab
  • Hjælper hunde og katte til at føle sig mætte og tilfredse mellem måltiderne
  • Understøtter vitalitet og holistisk sundhed

SE ALLE VORES ERNÆRINGSMÆSSIGE MULIGHEDER