Hill's logo

Hvordan Hill's Pet Nutrition reagerer på COVID-19-krisen

Selvom vi er adskilt, har der aldrig været et bedre tidspunkt til at arbejde sammen. Det har været inspirerende at se, hvordan dyrehospitaler, klinikker, veterinærmedicinske fagfolk og samfundet som helhed, har fundet nye måder at pleje hunde og katte i denne usikre tid. Som et globalt selskab med hunde- og kattefoder ønsker vi at støtte dem.

FOR DYRLÆGER OG VETERINÆRSYGEPLEJESKER

Vi arbejder på at betjene din klinik inden for de statslige retningslinjer og mindske forsinkelser i dine leverancer.

Vi hjælper gerne med at tilpasse dine behov. Kontakt din Hill's konsulent for flere oplysninger.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til vores kundeservice, der sidder parat til at besvare de eventuelle spørgsmål, du måtte have om ernæring eller ressourcer i denne periode.

Til BEKYMREDE HUNDE- OG KATTEEJERE

Vi ved, at I har spørgsmål, så vi er her for hjælpe med svar. Nedenfor finder du flere relevante forslag, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af social distancering med dit kæledyr.

Den bedste måde at hjælpe, er ved at blive hjemme og forblive sunde, og ved at holde dig orienteret om opdaterede oplysninger fra Verdenssundhedsorganisationen, WHO.

VORES FORPLIGTELSE TIL KVALITET
FORBLIVER DEN SAMME

Vi er en hunde- og kattefodervirksomhed, der er baseret på videnskab, gennemsigtighed og ansvar. Selvom disse tider kan være usikre, kan du være sikker på, at vi fortsat vil levere ensartet, pålidelig ernæring med din hund eller kats bedste interesser i tankerne. 

VIDENSKAB HOLDER OS ALLE ET SKRIDT FORAN